2777
2789
عنوان

خونه دار شدن

334 بازدید | 27 پست

چطوری خونه دار شدین ما هیچ پشتوانه مالی نداریم جز امید به خدا و حقوق شوهرم

خیلی قناعت میکنیم نه اهل مهمونی دادن و بریز بپاشیم نه لباس خریدن و کافه رستوران رفتن اما روز به روز همه چی گرون تر میشه ذهنم خیلی درگیره خونه خریدنه نگران اینده ام دوست ندارم شوهرم سنش بره بالا و مستاجر باشیم و کلی حسرت بخوریم شما چیکار کردین دعایی ذکری چیزی هست بخونم؟

با توجه به حقوق وام میگیریم که بتونیم قسطارو پرداخت کنیم ولی ما میدویم قیمتام هرروز بیشتر میشه دعا کنید برام🙏

سخته خیلی سخت باید یا سرمایه اولیه باشه ولی بازم ب رحمت خدا شک نکن ختم سوره یس هدیا ب امام جواد علیه السلام بخون

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هم دارید؟ خودت شاغل نیستی؟

یه دختر که امسال میره پیش دبستانی بیشتر نگرانیم برای اینه بزرگتر بشه بگه چرا خونه نداریم از خودمون

نه اگه خودم شغل داشتم کلی خوشبحالم میشد

راستش نمیخوام نا امیدت کنم اولا که خودم مستاجرم دوم ازاون دسته ادمام که همیشه به بقیه امید وانرژی مثبت میدم ولی تواین یه مورد  وبا این وضعیت گرانی لحظه ای وخونه های میلیاردی  با قناعت و اندک پس انداز نمیشه خونه میلیاردی خرید دیگه گمونم یک آرزوی محاله ...مگر ازجایی پولی ارثی برسه دستتون مالی چیزی داشته باشین بفروشین حامی داشته باشین کمکتون کنه در غیر اینصورت وفقط با پس انداز ماهانه امکان پذیرنیست

با قناعت و حذف نیاز ها کسی خونه دار نمیشه ، باید یاد بگیرید چطوری خوب پول در بیارید آموزش ببینید جفتتون تلاش کنین و از صد مهارت هاتون استفاده کنین اگر مهارتی ندارید چیزی که توش استعداد دارید رو تبدیل به مهارت کنید درسته دعا اثر داره ولی خدا نگفته بشین فقط دعا کن که از تو حرکت از خدا برکت باید تلاش هوشمندانه کنید 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

با وام خونه نمیشه؟ یسری خونه ها هستن واام دارن با پول پیش نمیسه؟

وام مسکن مسخره ترین چیزیه ک وجود دارن

الان ۸۶۰ ملیون میدن

برای این مبلغ باید جلو جلو ۲۳۰ ملیون اوراق خرید

ماهی ۱۸ و ۶۰۰ قسطشه

بعد ۱۲ سال ۱ میلیارد و ۳۴۰ ملیون تومن سود میاد روش

۶۳۰ تومن دستتو میگیره

۲ میلیارد باید پس بدی

پس اندازتونو تبدیل به طلا کنید برای هدف دو ۳ ساله یعنی هرنا طلا بخرید 

آیه ۲۹ سوره مومنون 

آش،مستاجری که ۷ سال باید شهادت امام رضا حداقل اندازه ۷ کاسه که پخش کنی درست کنی مستند روایی نداره ولی خودم دارم درست میکنم سال چهارمم ولی به جای،خونه مغازه گرفتیم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹