چطوری خونه دار شدین ما هیچ پشتوانه مالی نداریم جز امید به خدا و حقوق شوهرم
خیلی قناعت میکنیم نه اهل مهمونی دادن و بریز بپاشیم نه لباس خریدن و کافه رستوران رفتن اما روز به روز همه چی گرون تر میشه ذهنم خیلی درگیره خونه خریدنه نگران اینده ام دوست ندارم شوهرم سنش بره بالا و مستاجر باشیم و کلی حسرت بخوریم شما چیکار کردین دعایی ذکری چیزی هست بخونم؟
با توجه به حقوق وام میگیریم که بتونیم قسطارو پرداخت کنیم ولی ما میدویم قیمتام هرروز بیشتر میشه دعا کنید برام🙏
با وام خونه نمیشه؟ یسری خونه ها هستن واام دارن با پول پیش نمیسه؟
نمیتونیم خیلی وام بگیریم به اندازه گلیممون پامونو دراز میکنیم
نمیتونم تصور کنم بعدا شوهرم دخترم جلو خانواده همسرم خورد بشن چون همشون خونه از خودشونه جز یکیشون با اینکه ولخرجی نمیکنم کار زیبایی تا حالا انجام ندادم میترسم بگن من مدیریت نکردم که خونه دار نشدیم😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خونه دار شدن خیلی سخت شده شده متاسفانه😢 اگه پولی میمونه واسه پس انداز سریع یه تیکه طلا بخر حتی خیلی کم . وام بگیر اگه تونستی .
جمع که شد تبدیلش کن به یه تیکه زمین کوچیک اطراف شهر که ارزونتره . کم کم باید جمع بشه تا تبدیل به خونه بشه . من همین کارو کردم . با طلا و وام و پس انداز یه زمین کوچیک اطراف شهر گرفتیم . بعد دو سه سال . با فروش اون زمین و ماشین و پس اندازه اون دو سه سال بعد زمین که باز تبدیل به طلا کرده بودم رو با دوباره وام و قرض و ... تبدیل شد به یه خونه ۷۰ متری توی منطقه معمولی . بدهی ها هم که تا چند وقت ادامه داره دیگه
تا ۷ سال روز شهادت امام رضا به نیت خونه دار شدن برای ۷ خونه آش نذری ببرم درسته؟
بله عزیزم سرچ کن آش مستاجر تو همین نی نی سایت میاره سری قبلی هم خونه خریدیم نذر کردم تو خونم حدیث کسا برگزار کنم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
استارتر بعضی کاربرا میگن طلا بخر ولی اشتباهه طلا رو هرچقدر بخری موقع فروش کمه کم یک سومش رو بع عنوان دستمزد کم می کنن حتی اگه یکبار هم استفاده نکرده باشی تازه کلی هم بابت نگین و تزئیناتش کم میشه به جای طلا پول جمع کن سکه بخر به قیمت روز بفروش
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤