2777
2789
عنوان

خونه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 27 پست
با وام خونه نمیشه؟ یسری خونه ها هستن واام دارن با پول پیش نمیسه؟

نمیتونیم خیلی وام بگیریم به اندازه گلیممون پامونو دراز میکنیم

نمیتونم تصور کنم بعدا شوهرم دخترم جلو خانواده همسرم خورد بشن چون همشون خونه از خودشونه جز یکیشون با اینکه ولخرجی نمیکنم کار زیبایی تا حالا انجام ندادم میترسم بگن من مدیریت نکردم که خونه دار نشدیم😔

وام مسکن مسخره ترین چیزیه ک وجود دارن الان ۸۶۰ ملیون میدن برای این مبلغ باید جلو جلو ۲۳۰ ملیون اور ...

اوه واقعا ؟

خب آخه بعد 12 سال خونه ده برابر شده بیشتر از ده برابر میشه تازه

ولی ب نسبت 12 سال اون سود گرفته میسه 

من خودم مخالف وام سود دارم

اما با این افزایش چندین برابری ملک

ببین بعد 12 سال چقدر دادی و چقدر دستتع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه دار شدن خیلی سخت شده شده متاسفانه😢 اگه پولی میمونه واسه پس انداز سریع یه تیکه طلا بخر حتی خیلی کم . وام بگیر اگه تونستی .

جمع که شد تبدیلش کن به یه تیکه زمین کوچیک اطراف شهر که ارزونتره . کم کم باید جمع بشه تا تبدیل به خونه بشه ‌. من همین کارو کردم . با طلا و وام و پس انداز یه زمین کوچیک اطراف شهر گرفتیم . بعد دو سه سال . با فروش اون زمین و ماشین و پس اندازه اون دو سه سال بعد زمین که باز تبدیل به طلا کرده بودم رو با دوباره وام و قرض و ... تبدیل شد به یه خونه ۷۰ متری توی منطقه معمولی . بدهی ها هم که تا چند وقت ادامه داره دیگه

پس اندازتونو تبدیل به طلا کنید برای هدف دو ۳ ساله یعنی هرنا طلا بخرید  آیه ۲۹ سوره مومنون  ...

تا ۷ سال روز شهادت امام رضا به نیت خونه دار شدن برای ۷ خونه آش نذری ببرم درسته؟

اوه واقعا ؟ خب آخه بعد 12 سال خونه ده برابر شده بیشتر از ده برابر میشه تازه ولی ب نسبت 12 سال اون ...

حرف شما درسته

ولی اون ۲۳۰ تومن یه پول اضافه ک برای اوراق میره

و اینکه ماهی ۱۸ و ۶۰۰ طبق اون مبلغ با سود حساب میشه

حقوق کارگر امسال نزدیک ۱۴ تومنه و به این وام و سودش نمیرسه

تا ۷ سال روز شهادت امام رضا به نیت خونه دار شدن برای ۷ خونه آش نذری ببرم درسته؟

بله عزیزم سرچ کن آش مستاجر تو همین نی نی سایت میاره سری قبلی هم خونه خریدیم نذر کردم تو خونم حدیث کسا برگزار کنم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من قبلن پرسیدم بعضیخونه ها اوراق رو وام هست

اونطور مبلغ وام کمتره

مثلا خونه ۱ تومنه میگه ۴۰۰ وام داره

وامشو انتقال میدن از مبلغ کل کم میکنن

ولی در نهایت اگر بخوای مبلغ وام رو افزایش بدی به میزان افزایش باید اوراق بگیری

استارتر بعضی کاربرا میگن طلا بخر ولی اشتباهه طلا رو هرچقدر بخری موقع فروش کمه کم یک سومش رو بع عنوان دستمزد کم می کنن حتی اگه یکبار هم استفاده نکرده باشی تازه کلی هم بابت نگین و تزئیناتش کم‌ میشه به جای طلا پول جمع کن سکه بخر به قیمت روز بفروش

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤