2777
2789
ماسک مو رو قبل شستن بزنم؟

نه موهاتو با شامپو بشور بعد ماسک مو رو بزن بعد از ۵ دقیقه آبکشی کن

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار دیگه تو تاپیکی همیچین حرفی بزنی تاپیک میزنم تموم لر هارم تگ میکنم ببینم جه جوابی داری بدی

برو دهنتو آب بکش بعد بیا سایت حرف بزن لر قدمش دو برابر کرد هست الان لر شد زیر مجموعه کرد معلومه کی داره میسوزه که اینجوری میگه

تنها چیزی که حال مردم و بهم میزنه از کرد ها همین اخلاقای پان بودنتونه اینا حرف های پان هان و یکی مثل تو 

دفعه بعد خودت دهنتو آب بکش و حرفی و بزن من تو اون تاپیک نبودم و الان دیدم که قفل شده اگه اونحا بودم جواب کوبنده ای بهت میدادم 

بای😏

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

یه بار دیگه تو تاپیکی همیچین حرفی بزنی تاپیک میزنم تموم لر هارم تگ میکنم ببینم جه جوابی داری بدی بر ...

وای ترسیدممممم😭 

بیا برو دلقک

اصن عددی نیستی بخوای گوهی بخوری

یه بار دیگه تو تاپیکی همیچین حرفی بزنی تاپیک میزنم تموم لر هارم تگ میکنم ببینم جه جوابی داری بدی بر ...

از بیوگرافیت معلومه چه آدم خزی هستی 😂

چرا دارم با همچین آدمی حرف میزنم اصن