2777
2789

۳ماه و نیم از عملم میگذره از روز اول ورم یه طرفه داشتم الان خیلی کمترشده ولی هنوز ورم دارم 

به همین خاطر بینیم کج دیده میشه

میگم ممکنه درست بشه؟

واقعا ورمه؟

کی مثل من بوده؟ بعد چند وقت کجیش درست شد؟

یه ژل کوچک کننده بینی سفارش دادم دوسه روز  دیه میرسه دستم بینم معجزه میکنه😂

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه ژل کوچک کننده بینی سفارش دادم دوسه روز  دیه میرسه دستم بینم معجزه میکنه😂

خب انزیم تزریق کنید به میزان لازم نه بیش از حد

حداقل خیالتون راحته قطعی نتیجه میگیرید

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

خب انزیم تزریق کنید به میزان لازم نه بیش از حد حداقل خیالتون راحته قطعی نتیجه میگیرید

چجوریه یعنی کوچیک میکنه واقعا

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

عععه شما هم عمل کردید؟

نه یه ژل دیدم میگن تاثیرش عالیه گفتم امتهان کنم

کسی نیست ؟؟ اینم از شانسم تو سایت😮‍💨😭

حالا اگه رابطه جنسی بود همه میریختن😂

اسمش چیه ؟ ازکجا خریدی وقیمتش لطفا؟ 

تو روبیکا دیدم خانما زده بودن عکس گذاشته بودن خیلی تغیر کرده بود میخوای عکسشون بدمت.

۶۹۰

چجوریه یعنی کوچیک میکنه واقعا

چربیای بینی رو میسوزه ولی باید به اندازه تزریق شه زیادش هم ممکنه ضرر داشته باشه چون کامل چربیای اضافه رو میخوره

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!