2777
2789
عنوان

خانمایی ‌که تجربه عمل بینی دارید لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 41 پست
انشالله نتیجه گرفتی حتما بیا اینجا و خبربده 

باشه حتما

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعید میدونم اینا فقط کار کرم باشه ممکنه بعدش تزریق هم انجام داده باشن اخه

فقط 42 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

آره لطفا

دادم خیلیا بود همین فقط فرستادم

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

بعید میدونم اینا فقط کار کرم باشه ممکنه بعدش تزریق هم انجام داده باشن اخه

یه نفر ویس داده بود میگفت من میخواستم عمل کنم ولی از وقتی این کرم خریدم نوبت عمل کنسل کردم

پیج افران رو می شناسید  اونجا هم لوسیون دارن برای کوچیک کردن بینی  خیلی هم معتبره و پر ط ...

بزار اول من بزنم تاثیر داشت بخر😂

باشه قبول

همسرم بهم میگه چشمم اب نمیخوره بینیت کوچیک شه بهش میگم اون موقعی که با بینی قلمی امدم جلوت این حرفو بزن😎😂😂

همسرم بهم میگه چشمم اب نمیخوره بینیت کوچیک شه بهش میگم اون موقعی که با بینی قلمی امدم جلوت این حرفو ...

والا منم میگم جواب می گیری  عزیزم 

امیدت رو ازدست نده

اگه دیدی جواب می گیری بیا و اینجا بهم بگو