2777
2789
عنوان

سنگ کلیه چیکار کنم خوب بشه

190 بازدید | 31 پست

پریشب از سمت پهلو به شکمم درد شدید گرفت و قبلش همش تکرر ادرار داشتم ،انقد درد گرفت صدای داد و جیغم دراومد نمیتونستم یه ذره تکون بخورم از درد زیاد و ببخشید همش بالا اوردم و بعد رفتم سرم و امپول زدم گفتن سنگ کلیه اس ...هنوز بیحالم انگار جون تو بدنم نیست حال ندارم

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

خبلی دردش بده برو یه خروار عرق خارشتر بخر در حد ترکیدن بخور یکسره آب و مایعات بخور اگه افتادنی باشه میفته ولی حرکت کردنش خیلی خیلی دردناکه مال من که آخرم خودش درنیومد رفتم اتاق عمل😐

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبلی دردش بده برو یه خروار عرق خارشتر بخر در حد ترکیدن بخور یکسره آب و مایعات بخور اگه افتادنی باشه ...

گرفتم میوه نسترن هم خریدم میخورم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............
خبلی دردش بده برو یه خروار عرق خارشتر بخر در حد ترکیدن بخور یکسره آب و مایعات بخور اگه افتادنی باشه ...

هنوز بدنم جون نداره بیحال بیحالم

گرفتم همشو

شربت اورتیکا بخر

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

هنوز بدنم جون نداره بیحال بیحالم

میفهمم من جلو در دسشویی دراز کشیده بود نمیتونستم قدم از قدم بردارم فکر میکردم میمیرم🙄

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

شربت اورتیکا بخر

این رو اکثرا خوردن تاثیر داشته ولی برای من اینم اثر نکرد😐 

این رو اکثرا خوردن تاثیر داشته ولی برای من اینم اثر نکرد😐

کوچیک هم نکرد؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.