2777
2789
عنوان

خونه لاکچری جاری جون!!!!

3826 بازدید | 83 پست

من وجاریم زندگیمون باهم شروع کردیم ولی چون شغل همسرامون باهم فرق داشت اونا تو زندگیشون خیلی پیشرفت کردن من تو زندگیم جز مشکلات مالی مشکلات خانوادگی زیادی داشتم وخیلی سختی کشیدم ...چند روز پیش به اصرار همسرم خونه جدیدشون(سومین خونش)رفتیم بچه ها باورتون میشه تموم وسایلاشو نو خریده کل سیستم خونش هوشمند کابینت وکمد دیواری جدیدترین مدلا و....بقیشم خودتون درنظر بگیرین بهترین وبه روز ترین چیزایه روز...اونجا خیلی خودمو کنترل کردم ولی از اون شب تا الان با همسرم سرسنگین شدم چون خیلی تو زندگی کوتاهی کرد و الان اونا تو اون شرایط وما همچنان اندر خمه یه کوچه ایم اینم بگم من خودمم کار پاره وقت دارم وخیلی ووسه زندگیم تلاش کردم ولی با این پولا ... از خدا گله ندارم چون خودش گفته به کسی که بخوام رزق وروزی فراوون میدم دلم از همسرم پره چون خیلی کارا میتونست بکنه ولی فقط بلد بود روزگاره منو سیاه کنه فحش بده ...ومنو مقصر بدونه...توروخدا نگین حسودیو و...اگه شرایطی مشابه من دارین بگین فک نکنم تنهام تو این عالم بی عدالت...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

دنیا دو روزه روزگار شما هم میرسه ان شاالله

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

درکت میکنم

شغل و درآمد همسر خیلی تاثیر داره روی رفاه دیگه

میتونه شغل پردرآمد پیدا کنه؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنیا دو روزه روزگار شما هم میرسه ان شاالله

والا دوروزش هم به کام ما نیست...

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

خودت داری میگی دیگه عالم بی عدالت ...

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

ولی عزیزم مقایسه نکن

تو این دو روز زندگی اگر چیزی عادلانه بین آدم ها تقسیم شده باشه زنده بودنه، تا زنده ای زندگی کن نذار کامت با مقایسه تلخ بشه. فکر کن اونا غریبه ان.  ۵ تا انگشت مثل هم نیست

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
درکت میکنم شغل و درآمد همسر خیلی تاثیر داره روی رفاه دیگه میتونه شغل پردرآمد پیدا کنه؟

باورت میشخ هردومون درس خونده هستیم ولی هیج جایه زندگی درس به دردمون نخورد

باورت میشخ هردومون درس خونده هستیم ولی هیج جایه زندگی درس به دردمون نخورد

دقیق میفهممت 

منم یه تحصیلکرده بی پولم

ب یکی نانوایی دادی ب یکی ی تکه نون ....

اونیم که یه تکه نون داره باید روزی هزار بار شکر نعمت کنه...