2777
2789
عنوان

دزدی زن همسایه

514 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من اولین بارتاپیک میزنم راهنمایی میخواستم کسی اگه اطلاعی داره لطفاراهنمایی کنه زن دادش من 10روزپیش کلیدخونش گم شد بعدبایکی ازهمسایه هاش رفت وامدداشت یبعدازچندروزیه دستبندش که خیلیم پولش بوده گم میشه بعداین فکرمیکنه بیرون ازخونه گم کرده بعدش متوجه میشه ساعتی که مال داداشم داخل جعبه بوده نیس بعدازگفته های همسایش که حرفایی ردوبدل شده بینشون مثلایکی ازحرفااین بوده که به زن داداشم گفته میخوام شبیه النگوات بخرم اونم 10تااخه مال زن داداش منم 10تابوده دوباره چندروزبعدش گفته میخوتم شبیه دستبندت بخرم که حتی قفلشم عین این باشه بعداین برحسب اتفاق یعنی زن داداشم ازخونه میره بیرون بعدکه میاددراسانسورکه داخل طبقه اینابازمیشه میبینه زن جلودرخونشون هست وبهش میگه اومدم بیرون کلیدامم اشتباهی اوردم درخونم روم قفل شده ولی نمیدونم چراجلودراینابوده بعدماشک میکنیم بابامومیزاریم توخونه بعدماهامیریم بیرون ازخونه به زن داداشم میگیم باهاش تماس بگیرکه پسرم دیرمیادازمدرسه حواست بهش باشه تامن برگردم دقیقا بعدازده دقیقه که ازتماس میگذره میره کلیدمیندازه که بره داخل متوجه میشه که کسی هست توخونه دررومحکم میبنده فرارمیکن6 میره توخونش بعدباباگوشیش رودوربین بوده که فیلم بگیره چون میفته دنبالش کنترل گوشی ازدستش خارج میشه فقط صداش که پرمیشه بعدبابای من درخونش درمیزنه تامیخوادازش بپرسه میگه درخونه شمابازبوده میخواسم ببندم حالازیربارنمیره که کارخودش بوده درصورتی داخل فیلم که گرفته شده صدای بازوبستن درمیادحالامامیگیم شایدشکایتم کنیم دستمون به جای بندنشه واونم حتی شاکی بکشه کسی ازاین موضوع اطلاعی داره واینکه ماهمون موقع هم به اگاهی تماس گرفتیم اومدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عجب آدمایی پیدا میشن حتما شکایت کنید 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌

ماهم چنین تجربه ای داریم اننننققدر تهدید کردیم تا وسایلمونو داد ، گفتیم به خانواده ت میگیم و میتونیم ثابت کنیم و...

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

کاش همون موقع که دید کلیدش نیست قفلو کلا عوض میکرد

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چطور فهمیدهکسی داخل خونه س؟ کاش یکم عوشمندانه تر عمل میکردین

اخه زن داداشم هروقت میرفته بیرون ازخونه درخونروباکلیدقفل میکرده ولی اونروزحواسش نبوده درروفقط زده به هم ورفته وحواسمون نبودکه درروقفل کنه باکلیداونم بابام میگفت من جلودررومبل نشسته بودم همین که درروبازکردمتوجه شده سریع درروکوبوندبهم دوید

حتی عکس و فیلمم خیلی وقتا مدرک نیس  همین فاکتور طلا رو نداشته باشه یا آدرس طلا فروشی اینا شاید ...

بهش میگیم فایده اینداره فقط تنهاراهی مونده مغازه پدرشوهرشوبلدیم میخوایم بریم پیش پدرشوهرش 

ای کاش برای ماهم اینجوری میشدوبهمون پس میداد

ریز ریز بهش پیام بدید و برید روو اعصابش

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی