2777
2789

خودم ،پخت بال و گردن مرغ لای برنج در مسافرت برای قوم شوهر🙄خب هیچی دیگه نبود تو یخچال ،شوهرمم رفته بود کوه دیر میومد،ولی براشون ضرب المثل شد🙁

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

😂😂😂خدای چی بود دادی به قوم شوهر

من کلا منتی هستم وقتی یکی رو‌ دعوت میکنم میگم چقد خسته شدم

از صبح فلان کردم فلان نکردم

خبلی هم تمرین میکنم ابنجوری نباشم

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر شوهرم اینا خیلی تعاروفی هستن و کم غذا میخورن خستگی تو تنم میمونه یبار اعصابم خورد شد گفتم این هم ...

آره درست میگی ،بعضی حرفا یهویی میشه

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖

مراسم پسر خواهرشوهر بود ......دوتا خواهرشوهر دیگمم هم از تهران اومده بودن ....شب قبل عروسی همسرجان همه رو دعوت کرده بود خونمون .....اینقدر خسته بودن و کمرم درد میکرد که سفره که پهن شد من رفتم تو اتاق و دارو استفاده کردم و خوابیدم ......بیدار شدم صبح شده بود ظرفا شسته بودن نصفه مهمونا رفته بودن بقیه هم هر یکی یه متکا و پتو برداشته بود یه جا ولو شده بود من    

❤️