2777
2789

یکی از دوستام تو خوابگاه کلا مخفی کاره ازش پرسیدم رل زدی اخه خودش خیلی ازین سوالا میکنه انقد بدش اومد یه شری ب پا کرد😐 همه با هم قهر کردن ازونور صمیمی ترین دوستم این وسط اومد افتاد بدتر کرد واقعا متاسفم خودش بیچاره میکنه انقد سوال میپرسه بعد این اینجوری اصلا نمیدونم چیکار کمم عصابم خورد شده ازین ب بعد با اینا چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوري و دوستي 

بعضيا تو خوابگاه خيلي زيرآب زن هستن  باهاش نه قاطي شو نه دربيوفت 

معمولي باش صميمي نباش قهر هم نباش 

چيزاي خصوصيتم به احدي تو خوابگاه نگو پخش ميشه 

من ٤ سال خوابگاه بودم 

حد و مرز خيلي مهمه 

دوري و دوستي  بعضيا تو خوابگاه خيلي زيرآب زن هستن  باهاش نه قاطي شو نه دربيوفت  معم ...

اخه بعضی وقتا خیلی احساس تنهایی میکنم‌ بخاطر همین‌دوست دارم دوست صمینی داشته باشم میشه یکم از تجربه هاتون تو خوابگاه بگید

اخه بعضی وقتا خیلی احساس تنهایی میکنم‌ بخاطر همین‌دوست دارم دوست صمینی داشته باشم میشه یکم از تجربه ...

احساس تنهايي واسه همه است 

حتي اونايي كه دوست صميمي دارن

خلاصه و مفيد اينكه درس بخون كلاس هاي نرم افزار مرتبط با رشتت ثبت نام كن و رزومتو تقويت كن 

سعي كن شاگرد اول بشي سهميه شاگرد اولي استفاده كني بقيه اش همش داستان و حاشيه است رل و تفريح و غيره اولويتي نسبت به درس و سختكوشي نداره 

سرسنگين باشي خيلي به نفعت ميشه اكثر خواستگاراي خوب دنبال دختر سرسنگين و بي حاشيه هستن

اما واسه رل زدن برعكسه مهمه كه سر و گوشش بجنبه و اهل دوستي باشه