2777
2789
عنوان

شوهرم مجازی خیانت کرد ترسوندمش عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 111 پست
اروم باش😄😄😄

ارومم، انقد اروم ک از ماتریکس خارجم😐😐

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور از رنگ کادر پیامک ارسالی و دریافتی متوجه نشده اگه اون خانم بهش  پیام داد چی بر ...

مردا که به رنگ کادر دقت نمی کنن.

برای چی بره خودش لو بده؟ تا روشون توی روی هم باز بشه و حریم هاشون شکسته شه. دیگه طرف بدون ترس و هیچ علتی این کار رو بکنه. که شوهرش رمز موبایل رو هم عوض کنه؟ 

تنها کاری که نباید بکنه همین هست نهایت یکی دو هفته دیگه بگه احساس می کنم مثل قبل نیستی و این حرفت....

این که بگه کار من بوده و بشینه حرف بزنه مسخره و بچگانه است

با سه تا بچه طلاق بگیرم کجا برم🤦🏻‍♀️

عزیز من گذشت اون دورانی که مردم به خاطر بچه طلاق نمیگرفتن! اتفاقا الان باید بخاطر بچه هات طلاق بگیری! اون بچه ها اتفاقا باید دور از پدری باشن که میره تو روبیکا س*ک *س چت میکنه!!!!

استارتر حالا شما بهترین و هوشمندانه ترین کارو کردی مشخصه همسرت ترسوام هست ولی اینکه بری خودت رو لو بدی احمقانه ترین کار ممکنه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اخه مگ ننوشته ب شوهر اون خانوم پیام داد چرا من نمیفهمم متنو  هر چند این داستانو باور نکردم زنی ...

بابا داره میگ خودش ب شوهرش پیام داده گفته من شوهر اون دختره ام و تهدید کرده دختر خوابت میادا😂

😂😂😂وای پاره شدمممم

خدا کنه پربازدید بشع 

این پست کشتار میده😝😝😝😝

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
حرف چیه طرف زن داره س ک س چت میکنه یعنی مریضه جنسیه اینا حرف نمیفهمن ک

خانم محترم با این پیام شما ممکنه همیشه دلچرکی بین اسی و همسرش بیوفته

اسی ۳  تا فرزند داره شرایط طلاق هم نداره حتما باید مشاوره برند حرف بزنند 

وقتی شرایط جدا شدن نیست وقتی پایه ۳تا طفل معصوم در میونه  حرف باید بزنند  چه خودشون چه پیش مشاور  

باید ریشه یابی بشه که چه چیزی این محرک را برایه سک..  چت کردن تو وجودش قلقک داده  زندگی که دوئل نیست اره بدن و تیشه بگیرن اون بچه ها برایه رشد نیاز به محیط پر از آرامش دارن نه  یه جو مسموم و و پر از بی اعتمادی وخیانت 

حتما باید برند مشاوره

چطور از رنگ کادر پیامک ارسالی و دریافتی متوجه نشده اگه اون خانم بهش  پیام داد چی بر ...

گفتم گوشیتو هک کردم...

اره اینا رو از زبون اون شوهر خیالی گفتم 

واقعا پشیمون شده 

خدا کنه دیگه ادامه نده