2777
2789
عنوان

شوهرم مجازی خیانت کرد ترسوندمش عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیییلی ترسیده  امشب توبه کرده بود  هی زیر لب صلوات میفرستاد😁

😂😂😂😂مسلمونش کردی خدا قبول کنه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

چطور از رنگ کادر پیامک ارسالی و دریافتی متوجه نشده

اگه اون خانم بهش

پیام داد چی

برو منطقی باهاش حرف بزن 

به چالش بکشونه بگو من تا حالا برات کم گذاشتم

بگو دوست داری تو زندگی و رابطه  زنت چه رفتاری داشته باشه توهم در مقابل حتما علایقت را مطرح کن

حرف حرف حرف

بخدا حرف زدن و به حرف گرفتن طرف مقابل ۸۰ درصد مشکلات را حل میکنه

تحت هیچ شرایطی لو نده که خودت بودی که برات گرون تموم می‌شن.

به روت نیاز اگر خواستی بیشتر بترسونی بگی امروز یکی از تلفن عمومی زنگ زد بعد هی قطع می کردم نرسیدم مزاحم باشه.

دلت برای شوهرت نسوزه دلت برای جوونی و بچه های خودت بسوزه 

ساعت خوابا گذشته دیگ

خودم ریختم برگام موند از سؤالش😐😐

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
هنوز اینل عین 🐂 نمیفهمن ک خیانت ریشه در کودکی داره و هیم ربطی ب طرف مقابل نداره انگار هرکی ک بهش خ ...

عفونت خالص تو هر تاپیک اینطوری هم یکیشون عین جلبک سبز پیدا میشه کامنت می‌ذاره 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من خیلی این راه هارو امتحان کردم  ولی مهم ذاته که عوضش نمیشه عزیزم

ببخشید اگه ناراحتتون کردم

چون منظورم اون نبود ک اسی شلخته هس شوهرش خیانت میکنه 

گفتم ی جورایی سرگرمش کنه با خودش …

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 ...

اروم باش😄😄😄

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
نسل شما عفونتا کی منقرض میشه ؟

کامنتشو پاک کرد حیف

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه