2777
2789

سلام بچه ها دیشب فهمیدم شوهرم روبیکا با دخترا س.. چت داره

خیییلی ناراحت شد گریه کردم تا صبح بعد با گوشی خودش سریع چندتا شات گرفتم برای خودم فرستادم

بعد با یه اکانت دیگه به عنوان شوهر اون کسی که شوهرم باهات چت داشت بهش فحش دادم و گعتم چرا با زن شوهر دار لا.. میزنی و الکی گفتم هکت کردم آدرست و امار چت هات را دارم تکرار بشه ابروت را توی شهر و فامیلات میبرم. خلاصه بدجور ترسوندمش

شب که شوهرم اومد خونه خیلی حالش گرفته بود اصلا یه حال خیییلی بدی داشت عذاب وجدان گرفتم.

به نظرتون بگم کار من بوده؟

یا بگم شوهر اون خانم آمارت بهم داده؟

اصلا اگه شما جای من بودید چکار میکردید بد جور گیجم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعیده که دلت سوخته.....

قاعدتا اینجور مواقع طرف رو پاره پوره نمیکردن مگه؟؟؟  

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

واقعا عذاب وجدان گرفتی؟؟؟

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه