2777
2789
عنوان

بچه ها کوییک دنده اتومات خوبه بگیرم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 34 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۶ ۷ ماهه خریدم راضیم ازش

جدی ؟ مبارک 

شما نقد گرفتین ؟ 

شنیدم اقساط هم هست شما چیزی در موردش میدونی؟ 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
ما داریم، من خودم نمیشینم اما همسرم خیلی راضی هست. کم‌ مصرف، کم صدا، واسه شهر و ترافیک هم‌ که عالی.

مبارک 

خیلی هم خوب مرسی بابت نظرت عزیزم خیرشو ببینید 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
جدی ؟ مبارک  شما نقد گرفتین ؟  شنیدم اقساط هم هست شما چیزی در موردش میدونی؟

بله ما یچیزی فروختیم نقد گرفتیم از قسطی اطلاعی ندارم راستش

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
استارتر عزیز پیشاپیش خیلی مبارکه به شادی برونیش. میشه خانمها اگه ممکنه بگید چه مدت ابن پولو جمع کردی ...

عزیزم من میخوام طلامو بفروشم 

نقد ندارم 

البته طلا هم پس انداز کردم برای همچین روزی دیگه 

از بی ماشینی خسته شدم 

یه ماشین داریم که اونم شوهرم میبره سرکار نمیده به من 😑