2777
2789
عنوان

چله سوره واقعه

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 33 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوریه چله ش

چهل روز سوره واقعه رو میخونیم  هر روز به نیت یکی از اعضا و  به نیت یک شهید 

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤
من ۲۰ روزه میخونم هرشب  ولی نه حالت چله  حالا منم اد کن

سلام گلم بی زحمت به این آیدی پیام بدین @aboutmy

الان تو چله زیارت عاشورام.

فقط اومدم بگم میشه تو گروهت اسمم رو بنویسی بگی دوستان موقع خوندن فقط چند ثانیه گاهی دعام کنن.

سمیرا هستم. ان شالله حاجت تک تک اعضای گروهت روا.

امسال تو رشته ای که علاقه دارم تحصیل کنم. و به اشکانم برسم خوشبخت بشیم😔❤🙏

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
الان تو چله زیارت عاشورام. فقط اومدم بگم میشه تو گروهت اسمم رو بنویسی بگی دوستان موقع خوندن فقط چند ...

انءشالله قبول بشی عزیزم حتما میگم واست دعا کنن

انءشالله قبول بشی عزیزم حتما میگم واست دعا کنن

توروخدا اسمم رو بذار گروهت. برای هر دوتا ارزوم بگو دعام کنن. واقعا حالم بده. الهی حاجتت روا. 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
توروخدا اسمم رو بذار گروهت. برای هر دوتا ارزوم بگو دعام کنن. واقعا حالم بده. الهی حاجتت روا. 

حتما عزیزم ولی فقط ی روز میتونم