2777
2789
عنوان

چله سوره واقعه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 33 پست
حتما عزیزم ولی فقط ی روز میتونم

چرا؟؟

همون شروع چله اسمم رو بذار یا اصلا اولین پیامم رو اسکرین سات بگیر بذار گروه. بگو این دوستمون التماس دعا دارن. کسی خواست دعاش کنه همین.

بازم خودت میدونی. ممنون ازت❤

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
چرا؟؟ همون شروع چله اسمم رو بذار یا اصلا اولین پیامم رو اسکرین سات بگیر بذار گروه. بگو این دوستمون ...

گلم چله هر روز به نیت یکی از اعضا گروه و به نیت یک شهید واسه همین حق الناس میشه از پیامت اسکرین میگرم میزارم حتما

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم چله هر روز به نیت یکی از اعضا گروه و به نیت یک شهید واسه همین حق الناس میشه از پیامت اسکرین میگر ...

اهان فهمیدم. من فکر میکردم ۴۰ نفر فقط باهم تا ۴۰ روز میخونید. من منظورم این بود مووقع خوندن منم دعا کنن فقط همین. به خودمون التماس دعا دارم

اشکال نداره بازم ممنونم❤

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
اهان فهمیدم. من فکر میکردم ۴۰ نفر فقط باهم تا ۴۰ روز میخونید. من منظورم این بود مووقع خوندن منم دعا ...

محتاجیم به دعا قشنگم خواهش میکنم 😍💗

مهربون میشه واسه سلامتی و ظهور امام زمان عج یدونه صلوات بفرستی ❤