2777
2789
عنوان

با دوستای نامرد باید چیکار کرد؟

2004 بازدید | 79 پست

با افرادی که میدونن تو از پشت سر حرف زن بدت میاد اما با تجیه و بهونه ی دلسوزی پشت سر تو و شوهرت حرف میزنن باید چه برخوردی داشت؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ساعت ٩ شب پشت در 

كارگران محترم شهرداري 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی اعصاب خوردکنیه خیلی

میخواین تعر یف کنم چی شد؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

کاری کن خبری ازت نداشته باشه، رفت و آمد رو کم کن و اگه دیدیش یا زنگ زد جواب سوالاتشو نده و بپیچونش، در جواب همه سوالاش باید بگی معلوم نیس ،نمیدونم، سلامتی، خبری نیس  

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
خیلی اعصاب خوردکنیه خیلی میخواین تعر یف کنم چی شد؟

آره بگو

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

یکم صبر کنید تا از اول بگم

کسیکه پشت سر دوستش غیبت کنه، دوست نیست و لزومی به داشتن ارتباط با این افراد نیست؛ دوست واقعی، عیبها رو به خودت میگه تا برطرفشون کنی و خیرخواه شماست؛

این دغل دوستان که میبینی، 

مگسانند گرد شیرینی

تا حطامی که هست، مینوشند،

همچو زنبور بر تو میجوشند

باز وقتی که ده خراب شود، 

کیسه چون کاسه رباب شود، 

ترک صحبت کنند و دلداری، 

معرفت خود نبود پنداری؛ 

حطام = شیر

سعدی

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)