2777
2789
عنوان

با دوستای نامرد باید چیکار کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 79 پست
چجوری باید بهشون بفهمونم من انقدر باهاتون مچ نیستم که به خودتون اجازه بدید هر حرفیو درمورد من و زندگ ...

باهاشون سرسنگین باشید و دیگه اصلا درد دل نکنید و حتما بهشون بگید که فهمیدین پشت سرتون غیبت میکنن تا به کار زشتشون پی ببرن؛ این افراد شایسته دوستی نیستن؛

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه قطع رابطه کنم میترسم پشت سرمون حرف جدید بزنن.میدونم که میزنن و چون تو جاهای مختلف میبینمشون ترکشاش بمن میخوره.

بنظرتون اینکه بهشون مهمونی بدم و بعد رفت و امد خونوادگیمون و قطع کنم چطوره؟

همسرم همیشه میگفت با هرکسی رفت و امد نکنیم من گوش ندادم

دلم ازین میسوزه جلو جاری اجیم که چشم تنگه چرا گفتن😭😭😭

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بیزارم از تمام رفیقان نارفیق،

اینها چقدر فاصله دارند،تا رفیق!

من را به ابتذال نبودن کشانده اند،

روح مرا به مسند پوچی نشانده اند.

تا این برادران ریا کار زنده‌اند،

این گرگ ‌سیرتان جفاکار زنده‌اند،

یعقوب درد می‌کشد و کور می‌شود، 

یوسف همیشه وصله‌ی ناجور می‌شود.

اینجا نقاب شیر به کفتار می‌زنند،

منصور را هر آینه بر دار می‌زنند.

اینجا کسی برای کسی، کس نمی‌شود ،

حتی عقاب در خور کرکس نمی‌شود.

جایی که سهم مرگ جز تازیانه نیست ،

حق با تو بود، ماندمان عاقلانه نیست.

ما می‌رویم چون دلمان جای دیگر است ،

ما می‌رویم هر که بماند مخیر است.

ما می‌رویم گر چه ز الطاف دوستان ،

بر جای‌جای پیکرمان زخم خنجر است.

ما می‌رویم مقصدمان نامشخص است ،

هر جا رویم بی‌شک از این شهر بهتر است.

از سادگیست گر به کسی تکیه کرده‌ایم ،

اینجا که گرگ ،با سگِ گله برادر است.

مهمونی نده قکر نیکنن از ترس مهمونی دادن و خرج کردن قطع رابطه کرده و ناراحتیش فقط بهونه بود که میزبان ...

دقیقا متلکم میندازن بعدش

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بیزارم از تمام رفیقان نارفیق، اینها چقدر فاصله دارند،تا رفیق!  من را به ابتذال نبودن کش ...

همیشه ازینکه باهاشون قطع رابطه کنم میترسیدم حتی از همون دبیرستان

الان از خودم خسمگینم😠

باهاشون سرسنگین باشید و دیگه اصلا درد دل نکنید و حتما بهشون بگید که فهمیدین پشت سرتون غیبت میکنن تا ...

واقعا راس میگن بهترین دوست ادم خانوادشه.ممنونم

بچها از همتون ممنونم خیلی سبک شدم.لطفا اگه بازم راهنمایی یا نکته ای دارین بهم بگین من با گوش جان میشنوم😘😘😘😍

منکــــــــــه دیگه خســـته شدم از متلک و نگاه بد و حسادت و ...سوالهایی که بهشون ربط نداشت و ......جرات نداشتیم یه ظرف جدید بخرم فورا خبرش تا اونور دنیا میرفت که ولخرجم و ....باید دقیقا میگفتم کی و کجا خریدم .....امسال یه بنده خدایی وامش جور شد نتونست قسطش رو بده داد بما ماهم ماشین خریدیم باهاش زن داداشام تا نصفه شب بازجویی و تفتیشم کرده که از کجا اوردین و .....من عصبی شدم گفتم شوهرم قاچاق میکنه قاچااااااااق .......شماهم بکنید سال دیگه از این بهتر میخرید .....بهشونم بر میخوره 

و،شایدم بزرگترین دشمن ....

اره الان پشیمون شدم از حرفم😐فک کنم خدا بهترین باشه

البته گاهی تو خانواده یه داداش اسمونی و مهربون هست که یاد و خاطرش جبران همس😍😍😍😘

تی تی جون مگه گروه تلگ رام ندارین؟

نه من تو تل نیستم

بارها بهم اصرار کردن بیا ولی از ترس عواقب حرفا و کاراشون نرفتم

منکــــــــــه دیگه خســـته شدم از متلک و نگاه بد و حسادت و ...سوالهایی که بهشون ربط نداشت و ......ج ...

😂😂😂😂😂 زن کدوم بیشتر اتیش گرفت؟همونکه داداشش میخواستت؟