2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه؟مطمعنی وارد بود؟چقدر زجر کشیده طفلک

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
چندسالشه؟مطمعنی وارد بود؟چقدر زجر کشیده طفلک

۴سالشه اونجا بردم دستشو همه طرف چرخود خیلی راحت جا خورد. اومد خونه من حواسم نبود رفت لباسشو دربیاره برد دستشو بالا درد گرفت تا الان درد داره

اخه اون ۱۰۰گرفت الان دکتر خرجش بالاست. اگه یکم دیرتر ببرم. یعنی بدترش کرد

جون بچه ارزش بیشتر از صد هزینه کردن نداره؟🥲

زود تر ببر دکتر چون جوش میخوره دیگه کاری نمیشه کرد بچه تا آخر عمر درد میکشه

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
۴سالشه اونجا بردم دستشو همه طرف چرخود خیلی راحت جا خورد. اومد خونه من حواسم نبود رفت لباسشو دربیاره ...

ای خدا یعنی دوباره از جا دررفته؟باید حواست میبود.ببرش پیشش بگو درد داره نمیتونه دستشو تکون بده

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
۴سالشه اونجا بردم دستشو همه طرف چرخود خیلی راحت جا خورد. اومد خونه من حواسم نبود رفت لباسشو دربیاره ...

کاش برای اطمینان ببری ازش عکس بگیرن.زیاد نمیشه پولش.ببر بیمارستان دولتی بیمه باشین فکر کنم رایگان باشه

ای خدا یعنی دوباره از جا دررفته؟باید حواست میبود.ببرش پیشش بگو درد داره نمیتونه دستشو تکون بده

یه بچه لج بازه هست تا اومدم زد دوباره دستشو کرد با اون دست قهر میکنه هی تکون بده