2777
2789
عنوان

دلم گرفته چون ا....

267 بازدید | 15 پست

بین خونواده حس خوبی نمیگیرم مامان و بابام پیر شدن یه وقتایی  عصبی و ناراحتم میکنن بابام مریضه مامانم از کار افتاده روحیم شکسته سه ماه دیگه میرم سر خونه زندگیم فکر بقیه جهیزیم فکر چکایی که کشیدم دیوونم میکنه شاغل هستم خداروشکر جوابگو هستم اما حسرت دخترایی رو میخورم که خونوادهاشون براشون همه چی میخرن هر چند مامانم میگه میده ولی همش حس میکنم دوست داره خودم با پول خودم بخرم نامزدمم دست تنها دوست داشتم خیلی چیزای خوبی بخرم به خونه ای که میرم برسم ولی ذوقم دیگه کور شده با این وضع عروسی نمیتونم بگیرم همه اینا به کنار اینکه تو خونوادم شاد نیسم خیلی اذیتم میکنه با مادرم همش رودرواسی دارم   دلم گرفته 

خانومایی که مامان و باباتون جونن هر روز قدر لحظاتتون بدونید هر روز فکر نبودشون اذیتم میکنه کنارشون هستم یه جور اذیتم 

آخه خدایا من چیکار کنم با این همه درد تو سینه 

خیلی....

الهی هیچ پدرومادری شرمنده بچه ش نشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سخت گرفتی دختر چرا انقد خودتو از خانوادت جدا میدونی، خیلی از دخترا خودشون برای خودشون جهیزیه میگیرن بعدم خدا رو شکر شاغلی چیزیم کم باشع که نیست کم کم میخری اصلا به هیچ وجه سر این قضیه خودتو ناراحت نکن بعد چند سال همه شون قدیمی یا خراب میشن 

خیلی سخت گرفتی دختر چرا انقد خودتو از خانوادت جدا میدونی، خیلی از دخترا خودشون برای خودشون جهیزیه می ...

چیکار کنم شاد باشم 

بغضم گلومو داره فشار میده حتی دوست ندارم یه چیزی برام بخرن چون خاطرات خوبی ندارم ازشون تو این موردا

درسته شرایطت سخته ولی ناشکر هستی

فکر کن سایه شون با همین شرایط که دارن بالا سرت نبود

فکر کن شاغل نبودی مثل هزاران دختر که چندین سال عقد هستن و توانایی خرید جهیزیه ندارن 

خدا رو بابت داشته هات شکر کن 

چرا نیمه خالی لیوان رو میبینی ؟

انشالله خوشبخت بشی جهیزیه و جشن عروسی ملاک خوشبختی نیست 

عزیزم غصه بخوری چیزی درست میشه؟

نگرشت رو عوض کن

بگو خدایا شکر پدرو مادرم بالاسرمن و کار میکنم دستم به دهنم میرسه

همسرم ادم خوبیه

غصه خوردنت فقط پیرت میکنه و اگر الان مثلا ۲۵ سالت باشه چنسال دیگ میگی کاش بجای اینکه ۲۵ سالگیم حروم غصه خوردن میششد بجاش بیشتر خوش میگذروندم بیشتر به مدرو مادرم محبت میکردم

مطمئن باش اینجوری حالت بهتر زندگی قشنگ تر و پدرومادرتم از دستت راضین

چیکار کنم شاد باشم  بغضم گلومو داره فشار میده حتی دوست ندارم یه چیزی برام بخرن چون خاطرات خوبی ...

عزیزم ناراحت نباش، شاید از اینکه داری از اونجا میری دلت پره، کمک نکردن فدای سرت خودت خداروشکر روی پای خودت وایستادی میتونی بهشون بگی، کمک کردن، کردن نکردن هم اوقات تو تلخ نکن فکر نکن پدر مادرهای همه حامی ان نه، خیلیا به خاطر حمایت نکردن خانواده شون با شوهرایی که هزار جور مشکل دارن مجبورن زندگی کنن یکیش خودم 

تو بچسپ به زندگی تو و همسرت، تو زندگی سعی کن زرنگ باشی، پس انداز کن، شوهرت با چرب زبونی و محبت و احترام نسبت به خودت خوب نگه دار، و شغل تو داشته باش تا همیشه دستت پر باشه و سرت بلند ان شاءالله خوشبخت بشی عزیزم 

درسته شرایطت سخته ولی ناشکر هستی فکر کن سایه شون با همین شرایط که دارن بالا سرت نبود فکر کن شاغل ن ...

درسته باید خدارو شکر کنم ولی حال دلم خوب نمیشه 

یه انگیزه میخوام نمیدونم چه جوری بدست بیارمش

هر روز میگم کی میرم تو خونه خودم تنها میشم تا از معذب بودن بیام بیرون گفتم خیلی تو رودرواسی هستم تو خونه پدریم 

عزیزم غصه بخوری چیزی درست میشه؟ نگرشت رو عوض کن بگو خدایا شکر پدرو مادرم بالاسرمن و کار میکنم دستم ...

محبت میکنم ولی کلا به وجود دختر ارزش قائل نیس یه موجود اضافه میبینه وقتی نامزدم میاد معذب برم غذا درست کنم یا میگه گوشتم داره تموم میشه یا این مدل حرفا ناراحتم میکنه الان فردا من موندم بیام چه جوری غذا درست کنم نگه داره برنامتون تموم میشه آخه چیکار کنم نامزدمم نیاد دیگه هیچ دلخوشی ندارم