2777
2789

شهرما خیلی کوچیکه همه همو میشناسن و عقایدم بستس یکم . یه بلاگره هست تو شهرمون شوهر داره تو استوریاشم ادعا داره که عاشق شوهرشه فلان بچه ام داره . بعد اونروز دیدمش بیرون با دوستش ک مجرده رفته بودن موتور سواری بعد جلو لباسش ک کلا باز بود سرلخت پر آرایش هی پسرا میومدن کنار موتورشون شماره میخاستن اینام هی میخندن لبختد اینا میزدن 😐 بعد تازه استوریم گذاشته که کلی موتور دورمون جمع شدن افتخاره انگارر شوهرش سیب زمینیه فک کنم . یکی دوتام نیستننن کلی از زنا با وجود شوهر هنور تشنه توجهن😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجه به اینکه بهم حمله میشه برام اصلا مهم نیست و نظرمو میگم

تو ایران حق طلاق با زنا نیست ممکنه سالها نتونه دلیل اثباتی پیدا کنه و طلاق بگیره ، ممکنه خانوادش اذیتش کنن ، حتی شوهرش میتونه زن صیغه کنه و به اون خانوم نگه ، حق و حقوقی براشون در نظر گرفته نمیشه حتی اگه در حین خیانت بمیرن برای شوهرشون اعدامی در نظر گرفته نمیشه ، با توجه به اینکه اگه مرد خیانت کنه و زن اونو به قتل برسونه اعدام میشه!

با این همه ناعدالتی شاید خیانتو روا ندونم اما هیچوقت نمیتونم بگم زنی که تو ایران و این شرایط خیانت کرده خرابه و فلانه.. به خودم اجازه نمیدم راجب زن بیچاره ایرانی که حق و حقوقی نداره انقدر راحت قضاوت کنم

.

وقتی قبل فرهنگ سازی گوشی وارد خونه ها می کنن باید هم به فکر این فاجعه ها باشن 

کل دنیا اول فرهنگ جلو میره بعد صنعت  تو ایران برعکس هست متاسفانه 

والا من خودم تو این سن یه ادم موفق و مستقل ام و اهل تحقیق و علوم ولی تا حالا دوست نداشتم زندگی شخصیم رو به اشتراک بزارم  حتی دختر خاله بنده  که دکتر هستن همچین تفکر مسخره ای ندارن

اینا یه سری افراد پوچ  هستن که هنرشون بدنمایی و پول مفت از بلاگری  زدن هست و متاسفانه مردم  بزرگ شون می کنن با دنبال کردنشون  در فضای مجازی