2777
2789
عنوان

واقعا دیگه خسته شدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از زندگی الآنم راضی باشم ...عجب ...

بشین باخانومت منطقی صحبت کن نشدبرومشاورسعی کنیدمشکلاتتونوحل کنی گذشته روول کن من خودم دارم طلاق میگیرم من سعیمو کردم اماشوهرم نزاشت والانم می‌شنوم ازبقیه که به چه حالی افتاده اماانقدرمغروربودیه بارابرازپشیمونی نکردوفقط جفتمون این وسط آسیب دیدیم شماکه یه بچه ام داری فکراونم باش

به نظر من زندگی همش دو سال اول خوبه بعدش دیگه میشه جنگ و بحث و دعوا.....

همه مثل هم نیستند. من خودم تا سه چهارسال اول با شوهرم مثل دوتا هم اتاقی تو خونه زندگی میکردیم اما بعد تولد پسرم انگار روح زندگی وارد خونمون شد کلا زندگیمون عوض شد عاشق هم شدیم.البته ازدواج از طرف من اجباری بود...

[QUOTE=336376248]بشین باخانومت منطقی صحبت کن نشدبرومشاورسعی کنیدمشکلاتتونوحل کنی گذشته روول کن من خودم دارم طلاق میگی ...[/QUOمن دو سال پیش از زندگیم خیلی راضی بودم ولی قبلا همسرم حاضر جواب نبود برام الان تا ی چیز میگم سریع 4 تا حرف داره و میزنه

اوصاف شما و تعریفایی ک میکنید با یه شخصی ک میشناسم خبییلی نزدیکه. اونم همینا رو برام تعریف میکرد امی ...

آدم وقتی میاد خونه دوست داره توجه بهش بشه نه اینکه همیشه همسر آدم توپش پر باشه ...و همیشه حاضر جواب

[QUOTE=336376248]بشین باخانومت منطقی صحبت کن نشدبرومشاورسعی کنیدمشکلاتتونوحل کنی گذشته روول کن من خو ...

خوب سعی کن مشکلتونوازریشه حل کنی اینجوری اونم سعی میکنه دوباره احترامتوحفظ کنه سعی کن ازنوشروع کنی بخدامن خودم همه این چیزارودرک میکنم که دارم بهتون میگم اگه امکانشوداری یه مسافرت بریدیکم ازخانواده های خودتون دوربشید

خوب سعی کن مشکلتونوازریشه حل کنی اینجوری اونم سعی میکنه دوباره احترامتوحفظ کنه سعی کن ازنوشروع کنی ب ...

می‌دونم حرف تون قبول دارم ولی خو حس و حال میخواد سفر رفتن ...سفری که بخوایم دوباره بحث و دعوا و قهر کنیم هیچ فایده نداره...

می‌دونم حرف تون قبول دارم ولی خو حس و حال میخواد سفر رفتن ...سفری که بخوایم دوباره بحث و دعوا و قهر ...

خوب یه مشاورخوب حداقل بریداینجورباهرکدومتون جداجداحرف میزنه بعدمشکلاتتونومیگه اونجورمیفهمیدحداقل میتونیدباهم خوب شیدیانه واقعآازهم خسته شدیدی جوررفتارکن باهاش انگارمیخوای ازنوشروع کنی باورکن خانمتم ازاین وضع ناراحته الان منم شوهرم همش سرش توگوشیش بودحالامادوماهم کلآباهم زندگی کردیم ناخودآگاه انگاربهم تلقین میشدکه داره بهم خیانت میکنه که البته اونکارم میکردوهمین باعث بحث ودعوامیشدوباعث میشدبحثای گذشتمونم بیادروش شماام سعی کن بهش توجه کنی تاایشونم دوباره بهت اعتمادکنه

خوب یه مشاورخوب حداقل بریداینجورباهرکدومتون جداجداحرف میزنه بعدمشکلاتتونومیگه اونجورمیفهمیدحداقل میت ...

فعلا گذاشتم ببینم گذر زمان چکار می‌تونه کنه و اینکه این گذر زمان باعث میشه تغیبراتی‌ در زبان مون ایجاد می‌کنه یا نه