2777
2789
عنوان

واقعا دیگه خسته شدم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 46 پست
همین الان برو پیشش دستشو بگیر یکم بهش محبت کن باهاش حرف بزن محترمانه و محبت آمیز قرار بزارید برید مش ...

13 ماه هست همیشه همینجور بوده ی دفعه نبوده ...که بخوایم بحث نکنیم ...کلا رومون تو هم باز شده سر ی اتفاقی

میدونی الان قدره زندگیتونمیدونی وقتی پات به دادگاه بازشدتازه میفهمی به خاطرچه چیزای چرتی زندگیت داغون شده اگه میتونیدبریدمشاورخیلی کمک میکنه باعث میشه هرکدوم بفهمیدکجاکم گذاشتید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان برو پیشش دستشو بگیر یکم بهش محبت کن باهاش حرف بزن محترمانه و محبت آمیز قرار بزارید برید مش ...

دیگه تو عمرم ازدواج نخواهم کرد حتی طلاق بگیرم ...این 13 ماه خیلی ...

13 ماه هست همیشه همینجور بوده ی دفعه نبوده ...که بخوایم بحث نکنیم ...کلا رومون تو هم باز شده سر ی ات ...

سر چه اتفاقی؟

برو کنارش ببین چشه؟

اختلاف نظر همه دارن مهم احترامه حتی اگر بدتم بیاد از نظر پارتنرت باید محترمانه بیان کنی مخالفی 

زندگی مشترک باید بلد باشی کوتاه بیایید البته دو طرف باید اینکارو کنن‌ گذشت کنی 

مگه چقدر قرارع زندگی کنیم

همین الان  برو پیشش قول بدید به هم اخلاقتو درست کنید هم شما مشکل داری هم اون باید بسازید خودتونو 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
دیگه تو عمرم ازدواج نخواهم کرد حتی طلاق بگیرم ...این 13 ماه خیلی ...

ببین فکر کن سیزده ماه خواب بودی تازه بیدار شدی نادیده بگیر از الان شروع کنید 

باید بسازید زندگیو 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
حوصلشو ندارم نداریم باید یکیتون کوتاه بیاد اکثرا ما زنا دوست داریم تو قهر یکی منتمونو بکشه ذاتا اینج ...

دیگه تو ی چاهی افتادم نه راه پیش دارم نه پیش ...کار ما از قهر کردن گذاشته ما 4 ماه هم بوده که قهر بودیم 

بهتره اگه دوسش داری و واقعا میخوای زندگی کنی باهمدیگه پیش مشاور برین. اگر هم واقعا دوسش نداری و ازای ...

چند سال ازدواج خیلی خوب بود ولی سر ی موضوع کوچیک دعوامون به خانواده ها رسید بعد شدت گرفت بحث مون و دیگه رومون ةو هم باز شد و. دیگه قلبمون سرد شد بخصوص من

چند سال ازدواج خیلی خوب بود ولی سر ی موضوع کوچیک دعوامون به خانواده ها رسید بعد شدت گرفت بحث مون و د ...

دوست عزیز با این وضعیت نمیشه ادامه داد. دعوای خانواده ها رو فراموش کن بره تمام شد رفت. کلا گذشته رو فراموش کن. فردا شب ک برگشتی خونه یه جعبه شیرینی بگیر با یه شاخه گل. برو ببین واکنش زنت چیه.مطمئنم از خوشحالی بال درمیاره. بعد شام بخورین بعدشم باهم یه فیلم ببینین تخمه و چای بخورین .از دلخوری هاتونم اصلا حرف نزنین. بگید هرچی بهمون گذشته رو فراموش کنیم. بعدشم یک شب رویایی داشته باشید بخدا جواب میده

دوست عزیز با این وضعیت نمیشه ادامه داد. دعوای خانواده ها رو فراموش کن بره تمام شد رفت. کلا گذشته رو ...

بحث من ی بار دو بار نیست که با ی جعبه شیرینی حل بشه ...سال های اول ازدواج مون تا قهر میکردیم سریع خوب میشدیم ولی این 13 ماه کلا همش بحث داریم و خیلی کم صحبت میکنیم