2777
2789
عنوان

جاری بی فرهنگ

5290 بازدید | 47 پست

سلام 

بچه ها من یه جاری دارم ک بزرگترین جاریه و خیلی هم پولدارن و.‌‌..ولی عمرا باکلاس نیس 

توی هیچ کردوم از مراسمات من نبوده و همیشه گفتن مشهده چون اونجام خونه دارن ودخترش اونجاس 

فقط شب یلدایی اومده مهمونی خونه ما اونم جشن همگانی بود که همه ش بی تفاوت اینور اونور نگاه میکرد انگار ک من حوصله م سر رفته 

اول عید یه بار باغشون دعوت بودیم از طرف خواهرشوهر ولی محلش اونجا بودتنها شدیم منم روم نشد ساکت باشم گفتم هنوز شکوفه ها درنیومده ک 

گف شما ک همیشه هستین ماشاا... شکوفه هارم میبینید 

حالا بعد ازدواجم همه ما رو پاگشا کردن جز اونا و فقط افطار رستوران دعوتمون کردن 

اخیرا پدربزرگم فوت شد همه خانواده شوهرم اومدن جز اون و چند پیش خونه خواهر شوهرم اومد و نه به کسی محترمانه سلام کرد ک نه تسلیتی گفت و تا آخر با کسی حرف نزد جز مادرشوهرم 

حالا با همه اینا برادرشوهرم خیلی محترمه خیلی احترام میذاره و برای تسلیت اومد خونه مون و هیچ بدی ازش ندیدم تو این یک سال 

همه خانواده شوهرم به این خانم چیزی نمیگن و هرچی میشه میگن بخاطر داداشمون میریم و ...

حالا بازم امسال مارو واسه افطار دعوت  کردن به شوهرم گفتم نمیام مخالفتی نکرد ولی گف اصرار نمیکنم ، تو هم برای حضور تو مجلسی بهم اصرار نکن ازین ببعد 

حالا مامانم میگه برو و بهش بی محلی کن مث خودش 

نظر شما چیه ؟ راضی میشید شوهرتون تنها بره ؟ یا خودتونم میرید ؟

مامانت درست ميگه برو و مثل خودش رفتار كن

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

با همسرت بررررررررررو 

بیخیال اون طرف باش بابا

انگار اصلا وجود نداره

اونم اخلاقش همینه و همه میشناسنش

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه جای شما بودم و همسرم نظرش به رفتن بود قطعا میرفتم در صورتی بیخیال رفتن میشدم که همسرمم نره اونجا 

دلیلی نداره تنها برن ایشون یا با هم برین یا هیچکدوم 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

برو با خانواده شوهرت گرم بگیر یه سلام خشک و خالی بهش بکن و اتو دست شوهرت نده پس فردا یه جا از خانواده خودت می خوای بری بهانه درمیاره که انروز با من نیومدی من هم نمیام

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی