2777
2789
عنوان

جاری بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 5290 بازدید | 47 پست
امان از اين خانم هاي كم سن كه بلافاصله بعد از ازدواج ، يه خانم با اون همه تفاوت سني رو با خودشون مقا ...

دقیقا

الان استارتر تو پست اولش هم از حرف زدن جاریش باهاش ناراحته(در مورد باغ) هم از حرف نزدنش.حرف میزنه میگی چرا اینطوری گفت از حوابش خوشم نیومد.حرف نمیزنه میگی چرا حرف نزد بی محلی کرد.پاگشاتم کرده دیگه.بعضیا رسمشونه مهمونشونو میبرن رستوران تو خونه شام نمیدن

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه بودم می رفتم و با کمال بی محلی حتی بهش دست هم نمی دادم از دور یه سلام خشک و خالی  . بعد هم بحث می انداختم و به برادر شوهرم می گفتم که فقط و فقط بخ احترام اون اومدم نه چیز دیگه. غذا هارم با ادا و اطوار و بی میلی می خوردم و کمک نمی کردم و ....

من اگه بودم می رفتم و با کمال بی محلی حتی بهش دست هم نمی دادم از دور یه سلام خشک و خالی  . بعد ...

شما دیگه آخرشی که مهمون میری جایی بعد حاضری انقدر بی احترامی کنی که یه دست ندی با غذاها هم بازی کنی یه تشکرم نکنی تازه بحثم راه بندازی و منت اومدنتم بذاری !!!خب نرو مگه مجبوری؟؟

فکر میکنی مثلا این رفتارارو کنی چی میشه؟؟دلت خنک میشه؟؟خیر آبروی خودت تو جمع میره.همه به تو میگن عجب آدم بی شخصیتی انگار به زور آورده بودنش.از حرصش یه لقمه غذا هم نخورد.فقط خودتو سبک میکنی.چه پیشنهاداییه میدین!!!!

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.

باور کنید به خاطر این توقع ها و ایراد گرفتنا اینهمه رفت و امد کم شدهاز نظر ما که پدربزرگ خیلی عزیزه ولی حالا اگه یه بنده خدا نتونست بیاد اینهمه دنباله نداره به نظرم اگه بخای اینجوری با همه رفتار کنی تنها میمونه عین زن عموی من که اینقدر به همه ایراد گرفت الان عیدام کسی خونش نمیره

من بودم به شوهرم میگفتم بخاطر تووبه احترام برادرت میام. ولی وقتی رفتی نه بی احترامی کن و نه بی ادبی. فقط لازم نیست تلاش کنی باهاش قاطی بشی. محترمانه یه سلام بده و بشین اگر حرف انداخت حرف بزن اگر نه به لبخند زدن و سکوت ادامه بده 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
شما دیگه آخرشی که مهمون میری جایی بعد حاضری انقدر بی احترامی کنی که یه دست ندی با غذاها هم بازی کنی ...

من پدربزرگم فوت کرده بود البته شهر دیگه 

من اومدم خونه حلوا و خرما گرفتم ولی جز پدرشوهر و مادرشوهر و یکی از جاریام بقیه حتی زنگ هم نزدن برای تسلیت منم هر کی ازشون می میره نمیرم 

تازه دیروز یکیشون بدش اومده بود تو دلم گفتم به درککککککککککککککککک

هر کسی خودش باید احترامشو حفظ کنه 

ولی خداییش برادرشوهرام همه تسلیت گفتن ولی جاری ها نه 

به قول مادرشوهرم رخت دو تا جاری رو تو یه تشت نمیشه بشوری

چی کارکردی که شوهرتم نمیره اونجا، شوهر من عمرل اونا رو ول کنه😟

هیچی گفتم من از فلانی ( جاری) خیلی بی احترامی دیدم، یعنی قشنگ تو رو خودم بهم متلک میگه یا تو جمع باهام بحث میکنه یا خیلی دلش ميخواد که منو ضایع کنه( البته کاراش بی جواب نمیمونه،سیاست قوی دارم)  خلاصه گفتم دیگ خونشون نمیریم اونم گفت باشه.

من میتونم دنیامو تغییر بدم...  
من اگه بودم می رفتم و با کمال بی محلی حتی بهش دست هم نمی دادم از دور یه سلام خشک و خالی  . بعد ...

اینکار فکر میکنم اول از همه باعث کدوررت بین ایشون و همسرش میشه. 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
شما دیگه آخرشی که مهمون میری جایی بعد حاضری انقدر بی احترامی کنی که یه دست ندی با غذاها هم بازی کنی ...

مهی جون یک کمی ارومتر عزیزم  تو ماه عزیز اینقدر خودتو اذیت نکن. 

منم ادب و نزاکتو بلدم  اما گاهی باید نهایت زشتی رفتار افراد رو در عمل بهشون نشون بدی تا متوجه کارشون بشن. اینجور ادمها با حرف و گله متوجه نمیشن و گاهی حرف و جر و بحث کارو خرابتر می کنه ار رفتار شر کمتری درست میشه تا گفتار. رفتار قابل توجیهه اما حرفی که زده بشه دیگه نمیشه جمعش کرد

مهی جون یک کمی ارومتر عزیزم  تو ماه عزیز اینقدر خودتو اذیت نکن.  منم ادب و نزاکتو بلدم &n ...

به نظرم جاري استارتر بي ادبي نكرده 

صرفا اين خانم رو دوست نداره و نخواسته صميمي بشه 

مسلما جواب عدم صميميت بي احترامي نيست 

بخصوص با اين همه تفاوت سني

مهی جون یک کمی ارومتر عزیزم  تو ماه عزیز اینقدر خودتو اذیت نکن.  منم ادب و نزاکتو بلدم &n ...

وا چه اذیتی جواب نظر تند شما رو دادم 

البته این پستت با اون پستت نمیخونه چون تو اون پستت گفتی هم رفتار بدی نشون میدی هم در گفتار گله میکنی پیش برادر شوهرت  

به هر حال به نظر من اون رفتاری که به استارتر پیشنهاد کردید اصلا شایسته نیست.نظرم بود.دعوا که نداریم