2777
2789
عنوان

جاری بی فرهنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 5290 بازدید | 47 پست
هیچی گفتم من از فلانی ( جاری) خیلی بی احترامی دیدم، یعنی قشنگ تو رو خودم بهم متلک میگه یا تو جمع باه ...

چه شوهر حرف گوش کنی 😀من اگه گلایه کنم دیگه شروع میکنه به احترام گذاشتن و پاچه خاری جاری

خدایا جز تو کسی را ندارم(نونوش خانوم سابقم)😑
وا چه اذیتی جواب نظر تند شما رو دادم  البته این پستت با اون پستت نمیخونه چون تو اون پستت گفتی ...

خخخخ يه عده فكر مي كنن الان چقولي جاري رو پيش شوهرش بكنن ، طرف زنش رو بي خيال ميشه حق رو ميده به اينها.... 

خانمي اون زنش هست متوجهي.... 

ضمنا هيچ آدم با شعوري نمك نمي خوره و نمكدان بشكنه. يعني چي غذا رو با ادا و اطوار بخور... خوب نخور.... مگه مهمه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان با مامانمم مشورت کردم گفت برو ولی سرد و رسمی 

منم به شوهرم گفتم مامانم گفته بخاطر همسرت برو ، منم تنهات نمیذارم 

ولی کاش توی خوش و بش هاش تو گروه خانوادگی وقتی همه بهم تسلیت گفتن اون حداقل یه تسلیت تایپ میکرد 

البته بعضیا فک میکنن جاریم کلا آدمیه ک قاطی نمیشه ولی همون طور ک توضیح دادم پست اول یکم حسوده و فک میکنه کل فامیل رو شوهرش داره نون میده و حرص میخوره 

و برادر شوهرم ب مادرشوهرم گفته بود ک از من معذرت خواهی کنه چون زنش راضی نمیشه دعوتم کنن 

البته بهتره چون یه بار ک خانواده شوهرم رفته بودن خونش تو عید بیرون نیومده بود و پذیرایی نکرده بود ازشون برادرشوهره خودش پذیرایی کرده و اون اخر سر اومده یه سلام کرده و ..