2777
2789
عنوان

ژل گونه زدم اصلا عوض نشدم

986 بازدید | 17 پست

ژل گونه زدم اسمشم نمیدونم..یه طرف صورتم یکم تپل شده ولی اون سمت ن یعنی یه سمت گونه یکم برامده شده..یه سمت کلا به نمه تپلی شده ن زیاد..یه هفته پیش زدم..هردطرف دو سی سی زدم اصلا کسی نفهمید..وقتی میخندم اگ دقت کنی متوجه میشی ولی ب صورت معمولی اصلا مشخص نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زدی مبارک باشه  صورت کشیده اس اگع اره باید سیب گونه اتو میزدی  اگه دوس داری ی سمت صورتت ...

عکس نمی تونم بدم..اره صورتم یکم کشیدس..من اصلا نمیدونستم کجابزنم خودشون صورتمو دیدن و زدن..الان قرینه نیست..یه سمت صورتم هنوز دست ک میزنم ژل و حس میکنم..یعنی ممکنه پخش نشده باش واس همینه ک قرینه نیست..؟

عکس نمی تونم بدم..اره صورتم یکم کشیدس..من اصلا نمیدونستم کجابزنم خودشون صورتمو دیدن و زدن..الان قرین ...

باید میگفتی سین گونه و بزنه قشنگ گرد و خوشگل نشون میداد برای کل گونه 2سیسی کمه ولی برای سیب گونه کافیه

بهشون گفتی

باید میگفتی سین گونه و بزنه قشنگ گرد و خوشگل نشون میداد برای کل گونه 2سیسی کمه ولی برای سیب گونه کاف ...

دوباره میخوام برم ببینم چیکارمیکنن..دارم دیوونه میشم حیف پولی ک دادم اصلا مشخص نیس..تازه دقتم کنی فرق میکنه😩

قرینه نبودنشون چی..؟یه سمت لپ دارم یه سمت یه زره گونه..اونم خودم وهمسرم فهمیدیم بقیه اصلا نفهمیدن

جند روز صبر بده ورم داره ورم هم پوست بدن هوشمند نیست مساوی کم بشه و یه دلیل دیگش مقدار مساوی نزده یهدهفته صبر بده متقارن نبود برو سرش