2777
2789
عنوان

مقایسه درس خوندن در ایران و خارج

495 بازدید | 36 پست

تو خارج کسی که عاشق علم و دانش و درس باشه میره دانشگاه و اونجا همیشه یه عده کمی میرن دانشگاه ولی تو ایران همه باید برن دانشگاه و با حفظ کردن مطالب کتاب یه مدرک بی خاصیت بگیرن عجیب نیست؟

چیمون درسته😂😂

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

کمتر کسی ک دانشگاهه مطلبو حالیشه یعنی ی بار معلم ما میگفت بعضیا تو دانشگاه چندتا رشته همزمان میخونن اونا اصن رو زمین نمیمونن ولی اونایی ک بعد بیکار میشن بخاطر همینه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر کسی ک دانشگاهه مطلبو حالیشه یعنی ی بار معلم ما میگفت بعضیا تو دانشگاه چندتا رشته همزمان میخونن ...

رشته ی با بازار کار مهمه ده ها رشته ی چرتم بخونی کار پیدا نمیکنی

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...

هیچ چیز بدرد بخور تو‌مدرسه به بچه ها یاد نمیدن،فقط میگن از تعطیلات تابستونی استفاده کنید و کلاسای مختلف برین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

باور کن ما دانشگاهیم دیروز اومدم تو خوابگاه درس بخونم اونقدر مسخره کردن که گزاشتم کنار بچه ها همه کار میکنن الا درس خوندن استادام به جز چرت و پرت که اصلا درس نمیدن

والا تو اکثر کشورا نسل جدید دانشگاه میرن

خیلی از کسانی هم که نمیرن بخاطر هزینه هست

(داخل کشوری مثل کانادا و آمریکا هزینه تحصیل دانشگاه کم نیست)

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

تو ایران هم لزومی ندارد همه دانشگاه بروند 

خارج هم بسیاری که مدرک می گیرند، بی خاصیت هست و همه مدرک گرفته ها یا از اون مدرکشان درآمدی ندارند یا درآمد کمی از طریق درسشون می توانند در بیاورند 

توی بقیه کشورا کسی مجبور نیست بره ولی عرف جامعه ما مجبور میکنه

توی چین، کره و جاهای دیگه مردم میرن دانشگاه رقابت هم خیلی زیاده بیشتر از اینجا حتی 

ولی تو آمریکا اینجوری نیس

اگر بودنمان مرزهای زندگی کسی را وسعت داده،می ارزیم وگرنه که هیچ...