تو خارج کسی که عاشق علم و دانش و درس باشه میره دانشگاه و اونجا همیشه یه عده کمی میرن دانشگاه ولی تو ایران همه باید برن دانشگاه و با حفظ کردن مطالب کتاب یه مدرک بی خاصیت بگیرن عجیب نیست؟
کمتر کسی ک دانشگاهه مطلبو حالیشه یعنی ی بار معلم ما میگفت بعضیا تو دانشگاه چندتا رشته همزمان میخونن اونا اصن رو زمین نمیمونن ولی اونایی ک بعد بیکار میشن بخاطر همینه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ چیز بدرد بخور تومدرسه به بچه ها یاد نمیدن،فقط میگن از تعطیلات تابستونی استفاده کنید و کلاسای مختلف برین
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
باور کن ما دانشگاهیم دیروز اومدم تو خوابگاه درس بخونم اونقدر مسخره کردن که گزاشتم کنار بچه ها همه کار میکنن الا درس خوندن استادام به جز چرت و پرت که اصلا درس نمیدن