2777
2789
عنوان

مقایسه درس خوندن در ایران و خارج

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 36 پست
نمد ولی معلمه میگف یکی دوتا رشته میخونده 🗿🦦

هوم 

علاوه برا درس خون بودن باید زرنگ هم بود مثلا منم خودمو با درس خفه کردم ولی رشته ای که تو ایران کار کمه شاغلم ولی میبینم حتی دانشجوهای پزشکی هم اندازه من مصیبت نکشیدن سر درس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز اونجا هم اکثرا میرن دانشگاه ولی رشته های پرطرفدارشون عین ما نیست بیشتر مهندسیه و خانواده ها عین ایرانی اجبار نذاشتن حتما باید سه چهار رشته معروفو بری برای همین برای همه رشته ها تقریبا رقابت یکسانه اما برای دانشگاه رقابت بیشتره (مثل روانشناسی که میشه کنکور نداده بری آزاد یا با کلی درس خوندن و رتبه زیر ۱۰۰ دولتی دانشگاه تاپ قبول شی) اما اگه رشته های بیکار برن مجبورن خیلیاشون کارشون متفاوت از رشته تحصیلیشون انتخاب کنن و این نکتش فقط تو ایران اینجوری نیس

بیاین توی همه زمینه ها خودمون بد نکنیم بقیه رو خوب

عزیز اونجا هم اکثرا میرن دانشگاه ولی رشته های پرطرفدارشون عین ما نیست بیشتر مهندسیه و خانواده ها عین ...

آره دقیقا من عاشق مهندسی بودم و خوندم بعد الان فامیلای نامزدم میگن هر کسی نمیتونه پزشکی بخونه  خداییش ما چقدر کاآموزی تو عسلویه  مناطق بد هوا داشتیم چقدر هزینه کردیم نرم افزارهای رشتمونو یاد گرفتیم هیشکی اینا رو نمیبینه

کسی که تلاش میکنه از بین ۵۰۰ هزار آدم رتبه ۳ رقمی میاره قطعا عاشق درسخوندنو علمه ولی اگه درآینده کارشو درس انجام نمیده بخاطر اینه که با فشار جامعه مجبور شده رشته ای که بهش علاقه نداره رو بخونه 

توی بقیه کشورا کسی مجبور نیست بره ولی عرف جامعه ما مجبور میکنه

اگه میتونین از ۱۰ ۱۲ سالگی برین دنبال علاقتونو تا کنکور به درآمد برسین کسی اجبار نمیکنه برین دانشگاه

حالا دانشگاه رفتن چیز خوبیه که محبوب شده قبلا که دختر ۱۲ ساله و پسر ۱۸ ساله دیگه دنبال ازدواج میوفتادن خیلی اوضاع بدتر بود 

فقط باید با فرهنگ سازی کاری کرد همه جامعه به چندتا رشته بها ندن و رشته های دیگه هم پیشرفت کنن که همینم داره تو شهرای بزرگ جا میوفته کم کم

هوم  علاوه برا درس خون بودن باید زرنگ هم بود مثلا منم خودمو با درس خفه کردم ولی رشته ای که تو ...

دقیقا کسی که علاقه داشته باشه تو اون رشته بهترین میشه اما معلوم نیس چه درآمدی داشته باشه آدم باید علاوه بر علاقه با ذهن اقتصادی وارد یه حرفه و رشته بشه حتی پزشکشم اگه باهوش نباشه درآمدش در حد ۱۰ و ۲۰ تومن میمونه