2777
2789
عنوان

چطور میشه از زدن واکسن بدو تولد جلوگیری کرد ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 127 پست

خدای من باورم نمیشه شماها واقعی باشین

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با جوگیر بودن فقط علم رو زیر سوال میبرین بهتره جای اینکه دنباله روی این باشی که کجا واکسن زدن کجا نزدن راجب محتویات واکسن طرز ساختش دلیل زدنش از کتب مرجع تحقیق کنی 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه دنیا میاد  مرخص میشی اگه طبیعی باشه  میگه فردا بیارین واکسن بزنین  میتونی نبری ...

نه بابا اگه طبیعی هم باشه یه روز نگهش میدارن تازگیا 

بخاطر اینکه ببینم خونریزی فلان نداره عفونت نیاره 

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
اجباریه کارت واکسنش باید تکمیل باشه تا بتونی مدرسه ثبت نام کنی

نه تحقیق کردم تو قانون همچین چیزی نداریم که اگه بچه واکسن نزنه نباید ثبت نامش کرد فوقش می‌بریم مدرسه غیر انتفاهی

تو کشور های دنیا نه 

کشورهای عقب مونده و به شددتت سنتی مثل کشور های همسایه 

ننگ و عار میدونن و غار نشینی را افتخار 

مهاجرت هم کردن و باعث اپیدمی شدن 

برو آمار بیماریهایی که خودشون دارن و منتقل کردن به بقیه هم ببین 

سرخجه و ...

(در خراسان رضوی )نمونه ش 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

نه بابا اگه طبیعی هم باشه یه روز نگهش میدارن تازگیا  بخاطر اینکه ببینم خونریزی فلان نداره عفون ...

اخه واکسن بدو تولد رو روز بعد میزنن 

والا من پیش یکی از اقوام بودم شب زایمان کرد صب مرخص شد 

گفت فردا بیار برا واکسن 

خدای من باورم نمیشه شماها واقعی باشین

داریم برمیگردیم ب ۲۰۰سال قبل ....

اللن دانشمندای اینستا و نی نی سایت و یسری اخوندا و دکتر علفیا کشف کردن واکسن باعث مرگ و اوتیسم و خریت ادما میشه