2777
2789
عنوان

دوره نازک دوزی خیاطی ینی چی؟

2428 بازدید | 43 پست

میخوام خیاطی یاد بگیرم زنگ زدم آموزشگاه گفت نازک دوزی میشه حدود نه میلیون تومن 

ینی چی این؟

ب درد میخوره؟

راستی با الگوه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی به جز پالتو و کت و شلوار. کت و شلوارو مطمئن نیستم.

ینی شلوار آموزش نمیده؟

خودم میتونم لباس برا خودم بدوزم؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بله همین مانتو ،شومیز ،شلوار ،دامن ،اینها شامل دوره نازک دوزی میشه دوره ۶ ماهه و کاربردی هست میتونید بعد از شرکت تو این دوره الگوهارو باهم تافیق کنید و لباس های خوبی بدوزید 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

دوره های دوخت برتر خوب هستند می ارزه البته من فقط یه دوره گرفتم و الگوی آماده سایز خودم آخه فقط خواستم برای خودم بدوزم با اینکه خیاطی بلد نبودم ولی خیلی خیلی خوب توضیح میده تا حالا ۴ تا دوختم یه ۱۰ تا پارچه هم گرفتم ذوق دارم 

ب درد هم نخوره باید از نازک دوز شروع کنی  اموزش اولیه پایین تنه و بالا تنه  میتونی دامن ...

😹😹😹

منظورم اینه اشتباه نزنم خواهر

اگه اینو یاد بگیرم میتونم مثلاً مدلایی ک تو اینستا نشون میدن بدوزم؟همونایی ک آموزشش هم هست؟

بعد اینکه آموزش از اینستا و غیر حضوری بگیرم بهتره یا حضوری؟

من میخام برم ، واسه شما حتما با مدرک ، الآن خیاطی مث آریشگری ، لاین هاشو جدا، جدا کردند؛ مثلا شومیز ...

تا بوده همین بوده 

من اول مدرک نازک گرفتم

بعد جداگانه رفتم کلاس مانتو ،بعد شلوار ،بعد بجه،بعد مجلسی و لباس شب،بعد مردانه 

یعنی از مبتدی شروعش از دامنِ انواع دامن بعد شلوارها وبعد میره بالاتنه آستین یقه ها اصولا با الگوئه

خب پس کار راه بندازه😁

میخوام خیاط شم😍

ینی شلوار آموزش نمیده؟ خودم میتونم لباس برا خودم بدوزم؟

چرا شلوارم هست. کت شلوار مردونه منظورمه.

بلوز شومیز دامن مانتو شلوار..... همه رو میگن.

همونجا که رفتی ریز آموزشها هست، نگاه کن. من یادم نمونده چندسال پیش رفتم لیستشو دیدم.

من میخام برم ، واسه شما حتما با مدرک ، الآن خیاطی مث آریشگری ، لاین هاشو جدا، جدا کردند؛ مثلا شومیز ...

چ جالبببب 

آره آموزشگاهه مدرک هم میده 

آخه میخوام خیاط بشم

😹😹😹 منظورم اینه اشتباه نزنم خواهر اگه اینو یاد بگیرم میتونم مثلاً مدلایی ک تو اینستا نشون میدن ...

حتما حضوری 

شک نکن 

بله مدلای ساده رو میشه دوخت 

مثلا لباس،شب و اینا رو نمیتونی خوب در بیاری 

چون قلق داره و توی دورههاش یاد میدن 

یا مدلای خاصی از مانتو هم همینطور 

بله همین مانتو ،شومیز ،شلوار ،دامن ،اینها شامل دوره نازک دوزی میشه دوره ۶ ماهه و کاربردی هست میتونید ...

مرسیییی سوالمو جواب دادی