2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چجوری راضی کنه

مادر ایشون هستند پس میدونن رگ خوابش چیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

وقتی از اول مخالفه هیچ جوره دیگه راضی نمیشه 

مادرشوهر منم اینجوری بود راضی نمیشد و نشد 

الان یه ساله عقدیم 

انقد منو اذییت کرد که شوهرم کلا قیدشو زد بی خبر از خانوادش عقد کردیم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

پسره پسر خوبیه و عاشق همیم😥

نمیدونم ولی منم همین فکرو میکردم عاشقم بود و منم عاشقش بودم...البته بودم  

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
اینم هست😥من ب سختی ب کسی اعتماد میکنم.... اگ اینم نشه واقعا دیگ نمیتونم ب کسی راه بدم برا اشنایی

اینه ات را خراب نکن من 3سال تحصیلم به خاطر یه ادم عوضی به فنا رفت 

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
دقیقا زیاد نیست خب🥺😔 ولی خب مدت زیادی هست ب پاش نشستم...نمیتونم ببینم برا یکی دیگ شده

من2سال نشستم ولی فهمیدم اقا فیلمش بوده که عاشقع

وقتی از اول مخالفه هیچ جوره دیگه راضی نمیشه  مادرشوهر منم اینجوری بود راضی نمیشد و نشد  ...

من محبت میکنم بهشون اگ راه بدن😔والا هیچیم کم نارم... نمیدونم چرا کلا برا من نمیشه... یکی اون ردز نیگفت طلسمت کردن موکل داری.... خیلی میترسم