2777
2789
عنوان

مخالفت خانواده 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 38 پست
😂چ کنم والا عشق فلجم کرده 

همین عشق تورو یهو به خاک سیاه میشونه 

احساست رو خرج کسی کن که ارزششو داره و قدم پیش مییزاره

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  
همین عشق تورو یهو به خاک سیاه میشونه  احساست رو خرج کسی کن که ارزششو داره و قدم پیش مییزاره

حست و درک میکنم فکر میکنی با بقیهه فرق داره و نابههه

اگه تو سختی جا نزدی... اینجا می شه نقطه ی پایان نمیتوانم ها و اغاز میتوانم ها و سرآغاز موفقیت وافتخار تو...))!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من محبت میکنم بهشون اگ راه بدن😔والا هیچیم کم نارم... نمیدونم چرا کلا برا من نمیشه... یکی اون ردز نی ...

والا منم خیلی آروم و مهربون بودم 

جوری که حتی یه بار واسه کاره نکرده از مادرش معذرت خواهی کردم که فقط بیاد تو خرید عقدمون که احترامی گذاشته باشیم 

ولی خوب تنها مشکلش این بود که من از خودشون نبودم انتخاب خودش نبودم 

حتی فرصت نداد که منو بشناسه 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_suty.jpg

همین عشق تورو یهو به خاک سیاه میشونه  احساست رو خرج کسی کن که ارزششو داره و قدم پیش مییزاره

منه بدبخت نمیدونستم میخاد اینجوری بشه بعد ی مدت تازه ب من این قضیه رو گفته.... من تمام احساس و علاقم رو براش گذاشتم.... 

دقیقااااا... نمیدونم چجوری خودمو از این منجلاب بکشم بیرون 

جدا شو وبعد برو پیش مشاور تا غمگین نشی

باید همینکارو کنم..... اول برم پیش مشاور بعد جدا بشم... اینجوری نمیتونم... ی جوری بهش وابسته شدم زنگ ...

دمت گرم گلم امیدوارم خدا بهت کمک کنه خواستی تاپیک اخرم و بخون