2777
2789
عنوان

قصد شوهرم چیه هم با منه هم با اون یعنی کدوممونو میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7625 بازدید | 191 پست

منم شرایط تو رو دارم خدا لعنت کنه همه زنای هرزه ای رو که اوار میشن تو زندگی کس دیگه...ببین خواهر من اول مثل تو ابروداری و سکوت کردم بعد دیدم قضیه بدتر شد ارتباطشون صمیمی تر شد بعد جنگ و دعوا راه انداختم شروع کرد به دروغ گفتن و قسم ناحق خوردن که من خاعن نیستم ..قهر کردم رفتم خونه پدرم دیدم ارتباطش قطع نشد اومد دنبالم و با التماس منو اورد خونه و تعهد داد که دیگه خیانت نمیکنه ولی دروغ می‌گفت بازم باهاش در ارتباط بود چند ماه باهاش قهر کردم ابروش توی خانواده ها و همسایه ها رفت تهدید به طلاق کردم دیدم چیزی عوض نمیشه انگار هرزه ها مهره مار دارند هر روز بیشتر بیشتر ازم دور میشد الان یه مدت هست قیدش رو زدم هر چند هنوز استرس دارم و ارامش ندارم من که واگذارشد کردم به خدا واگذارشد کردم به سید الشهدا..ان شاالله هر دوتاشون تاوان بدند..برات ارزوی موفقیت دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی میشه؟

اره وقتی تو بیگناه نشستی تو خونه داری زندگیتو میکنی بعد همسرت خیانت میکنه به نظرت جواب نداره؟؟ بشین حرفه‌ای عرشیانفرو گوش بده ی کم اگه اینستا داری فالوش کن خیلی تو این شرایط آرامش میده بهت 

خدا خودش کمکت میکنه 

یک انسان بیشتر به وسیله چیزهایی که نمی‌گوید انسان است تا به وسیله چیزهایی که میگوید
اونطوری کنم شوهرم میگه نمیخامت گمشو  بعد من کجابرم بدون بچه های مظلومم😭😭😭

ینی اگه ب دختره هشدار بدی و خط و نوشن بکشی باز شوهرت پرو پرو طلبکاره؟؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

منم شرایط تو رو دارم خدا لعنت کنه همه زنای هرزه ای رو که اوار میشن تو زندگی کس دیگه...ببین خواهر من ...

بمیرم برات میفهمم چی میکشی منم میدونم هر کاری کنم اینا همو ول نمیکنن واسه همون سکوت کردم و خیلی عذاب میکشم

تنها راهی که داری اینکه که توی خونه یه مهارتی رو یادبگیری تا به تدریج بتونی مستقل بشی و ازش طلاق بگیری و سرپرستی بچه ها هم با خودت باشه....

بهونه نیار

از همین اینترنتی که در اختیارت هست استفاده کن و حرفه ای رو شروع به یادگیری کن تا چندماه دیگه بتونی جدابشی .. تا اون زمان همین روند الان رو ادامه بده و چیزی به روی خودت نیار

اگه میدونی جدانمیشی به روی شوهرت نیار تا براش عادت نسه 

شوهرتم ۲۴ساعته گرفتارکارای خودت و بچه ها کن که وقت خالی نداشته باشه 

سعی کن هفته ای سه بار بکشونیش اتاق خواب تا برای هرزه خانوم کمر ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

و دمق نداشته باشه 

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه
عشق اول مردا از ذهنشون نمیره

چه غلطا🤣🤣🤣

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند