بادوست دختر دوران مجردیش تو رابطس دختره برای ی شهر دیگس اومده اینجا ادامه تحصیل ک کنار شوهر من باشه خیلی احتیاط میکنن کسی نفهمه اما من بعضی وقت ها تماس هاشونو میبینم یاشوهرم واسش شارژو پول واریز میکنه درحالی ک برای منو بچه هاش خرج نمیکنه خیلی میسوزم اما بخاطر بچه هام مجبورم تحمل کنم اگرم جداشم جایی ندارم ک بچه هامو ببرم یا خرجیشونو بدم نمیدونم چیکار کنم ک دلم آتیش نگیره راه حلی دارین شما؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه وقتی براش توضبح بدی که با مرد متاهل رابطه داره قطعا یکاری میکنن حداقلش تذکر که میدن
اگه نمیخای جداشی و نمیخای همسرت بفهمه و ابروریزی نمیخای بکنی فک کنم تنهاراه همینه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
باید افشا کنی ب خونواده شوهرت بگو با داد و فریاد و سلیطه بازی،دختره هم شمارشو گیر بیار بده خونواده شوهرت خودتم ی دور قشنگ بشور پهنش کن
شما مادری باید بخاطر بچه هات اون روتو نشون بدی ن بری. فاز قربانی
۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...
هر روز نماز بخون .نماز اول وقت ....نامه واسه خدا بنویس. روزی ک بار زیارت عاشورا بخون . سوتن پولکی ...
اینارو داری جدی میگی؟!؟!؟