2777
2789
عنوان

قصد شوهرم چیه هم با منه هم با اون یعنی کدوممونو میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7625 بازدید | 191 پست
اره میدونه بچه داریم فکر میکنه شوهرم سهم اونه ن من

آخ زندگی منم مثل مال تو هست فقط من بچه ندارم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه شوهر اشغالی داری که تازه خیانتم میکنه بازم میگی سهم کی باشه  کلا فکر کن نیست تو زندگیت

نمیشه بعضی وقتا ک بهم محبت میکه بهش دل میبندم بعد میبینم با اون عوضی هم ریخته رو هم داغون میشم

عزیزم این مشاوره های دوستان رو توجه نکن همه از روی نادانیه، بهترین کارو کردی که به روی شوهرت نیاوردی هرگز هم نیار که اگه روهاتون باز بشه همه چیز علنی میشه و احترام خودت رو از دست میدی .... همینجور ادامه بده به شوهرت احترام بزار و به زندگی و خودت و بچه هات برس چند وقتی که بگذره اون دختره خودش گورش رو گم میکنه بالاخره اینا نمیتونن تا آخر باهم باشن ولی اگه تو کم بزاری برای زندگی و شوهرت ، شوهرت این بهانه رو داره که اونو کنار خودش داشته باشه ، 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

ببین ب نظرم ازش مدرک جمع کن از تماسا و عکس و چتاشون اسکرین بگیر رو گوشی شوهرت ضبط تماس نصب کن که تماساش و ضبط کنی و بعدش بریز توگوشی خودت

بعدش وقتی مدرک داشته باشی راحت میتونی شکایت کنی که درحال خیانته مدرکم که داری

اگر دیدی پررو بازی درمیاره پا رو دلت بزار و برای ی مدت بچه هات و بزار و برو میدونم سخته میدونم نمیشه ولی باید تحمل کنی تا به خودش بیاد اون میدونه که تو پای زندگی و بچه هاتی و بخاطر بچه هات ساکت نشستی برای همینم خیالش راحته و همه کار میکنه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

ببین عزیزم اگر شرایطش رو نداری که جداشی، به روش نیار وقیح تر میشن رابطه و تماس دو میاره خونه، تو رو فراری میده و جا برای اون یکی باز میشه، وارد کانال همسرداری مومنانه توی ایتا شو، خیلی خوبه و از طرفی خانه های بهداشت مشاور رایگان دارند می تونی بری اونجا پیش روانشناس. دوست من بعد مدتها سکوت ، مجبور شد علنی کنه رابطه شوهرش رو طرف وقیح شد و این و دخترش دربدر شدن الان خیلی پشیمونه علی رغم داشتن حمایت خانواده و خانواده به ظاهر ثروتمند.

طلاقم میده ازشوهرم جداشم جایی رو ندارم برم بچه هامو ازم میگیرن ک نفس کشیدن منم تموم میشه

نه نترس اون آقا برای عشق و حال خودشم ک شوده بچهاتو میده ب خودت هیچ هوویی بچه کس دیگه رو نگه نمیداره این رو خاطر جمع باش دیدم ک میگم حداقل اونجا مهریه تو بگیری میتونی سر پناه درست کنی بری سر کار فکر کردی الان محبت داری میکنی ب بچهات خیر چون توی محیط متشنج هستن