2777
2789
عنوان

قصد شوهرم چیه هم با منه هم با اون یعنی کدوممونو میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7625 بازدید | 191 پست
یعنی سیغشه؟؟

اینو نمیتونم ندیده بگم ولی تو فکر میکنی رابطشون به یه شارژ ریختن ختم میشه؟

به نظرم تا کیتونی خودتو شیک و تمام عیار نشون بده و به شوهرت محبت کن تا از اون کنده بشه.

راهی دیگه به نظرم نمیرسه

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون نمیخواد جدا شه و شوهرشم دوسش نداره که بعد از به روش اوردن پشیمون شه و برا نگه داشتن زنش تلاش کنه

خب این چه زندگیه ک هم شوهره نخوادش هم خیانت ببینه هم ب شعورش توهین بشه این زندگی ارزش این همه فداکاری رو داره واقعا؟

خب این چه زندگیه ک هم شوهره نخوادش هم خیانت ببینه هم ب شعورش توهین بشه این زندگی ارزش این همه فداکار ...

فداکاری نمیکنه!!

راه دیگه ای نداره

پولی برای رفتن نداره

جایی برای موندن نداره

گاهی وقتا انتخاب بین بد و بدتره !

نمیدونم فعلا ک من این وسط دارم داغون میشم کاش بمیرم تموم شه این عذاب

بمیرم چیه عزیزم تو باید حساب کارشونو برسی ضعیف نکن خودتو 

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

ب خانواده هاشون بگو

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

دلم نمی‌کشه بهش محبت کنم میخام بمیره چجوری خودمو بزنم ب نفهمی

کاش با یه مشاور صحبت کنی که یه راه اصولی جلو پات بزاره.

زنگ بزن ۱۴۸۰

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋