2777
2789
عنوان

قصد شوهرم چیه هم با منه هم با اون یعنی کدوممونو میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7625 بازدید | 191 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میدونه بچه داریم فکر میکنه شوهرم سهم اونه ن من

خب چرا از اول با اون نرفت زندگی یکی دیگه رو خراب کرد

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

چه جلافتا

خیلی کارا میتونی بکنی که آبروشو ببری و کسی هم ندونه کار توعه

اگه آدرس دانشگاهشو میدونی برو تو کارش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

واسه شوهرت یه داستان بود که فلان شهر یه دختر کشته شده قاتل هم زن مردی بوده که باهاش رابطه داشته یا واسش از کثافت بودن مرد های متاهل خیانت کار بگو غیر مستقیم حالیش کن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اینایی که خراب میشن روی زندگی یکی دیگه به بدترین شکل ممکن دراین دنیا عذاب بکشن الهی

💚عضوگروه سبز💚 وزن شروع ۶۱ ☘️۱۴۰۱/۶/۸☘️ وزن فعلی ۵۸☺️

با اون خانمی ک باهاش در اتباط حرف بزن بگو من بچه دارم زندگیمو دوس دارم از زندگیم و شوهرم دور باش وگرنه دیگه با ملایمت باهات حرف نمیزنم

بلخره یه اقا بالاسری داری ک‌جمعت کنن ازدستت شکایت میکنم

به اندازه کافی هم مدرک دارم این یه هشدار بود ک دادم

اگه نرفت و ادامه داد شکایت کن از طریق شمارش جد ابادش پیدا میکنن

ادرس اون خابگاهی ک میمونه پیدا کن ابروش ببر 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

نشده الان پشیمونه انگار

غلط کرده ک پشیمونه وقتی ازدواج کرده باید اونو برا خودش تموم کنه اگرم میخاستش صبر میکرد براش ن اینکع بیاد زندگی تورو خراب کنه و الان یادش بیاد پشیمونه

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498