2777
2789
عنوان

قصد شوهرم چیه هم با منه هم با اون یعنی کدوممونو میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 7625 بازدید | 191 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ار بابا وقتی مچشو میگیره میگه گوه خوردی رفتی طرف گوشیم

اسی ی چی میگم نخندا،تو تاپیکات سرک کشیدم دیدم پیج دختره رو داری ،بیا بده ب ما بریزیم تو پیجش تهدیدش کنیم بگیم دیدیمش با ی مرده و...

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

سخته من بی عرضه تر از این حرف هام

نه بابا دوست من شوهرش حالا میخواد به زور طلاقش بده با موقعیت اجتماعی بالا، و خونه و ماشین لاکچری حتی حاضر نشده ۳۰۰ میلیون به این بده. اگر بچه نداشتی حتما می گفتم جدا شو

خرجی دادن ب دوتا بچه  کم چیزی نیس که من بتونم با خیاطی یاهر چیزی از پسش بر بیام

اسی جان ناراحت نشو ولی همین شخصیت ضعیفی که از خودت ساختی باعث حال الانت شده منم تو حال الانت بودم ولی سکوت نکن با سکوت فقط خودت و نابود میکنی بزار بفهمه تو زن زندگیشی 

عزیزمن میگی طلاقم میده بچه هام و میگیره؟ بهتر بزار طلاقت بده مردی که به خواست خودش طلاق میده باید مهریه رو کامل بپردازه 

بابت بچه هام خیالت راحت باشه نمیتونه نگهشون داره هیچ زنی ام حاضر نیست بچه کس دیگه ای رو نگه داره

اول ب فکر خودت باش بعد بچه هات چون وقتی روان تو سالم باشه میتونی ب بچه هات برسی و خوشحالشون کنی

سکوتت خودت و نابود میکنه اونم میگه این که متوجه نمیشه یا میگه این ک میدونه و هیچی نمیگه کم کم پاش ب خونه باز میشه چون از ترس تو سواستفاده میکنه یا حتی ممکنه با بچه ها تهدیدت کنه پس نقطه ضعف دستش نده و نزار بفهمه که ب خاطر بچه ها تحمل میکنی

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

شما نمیخوای طلاق بگیری

نمیخوای کسی بفهمه

و اینکارو بخاطر بچه هات انجام میدی

پس لااقل به همسرت محبت کن و کاری کن اون دختر ول کنه بخاطر بچه هات بخاطر آرامش خودت

بهش پیام عاشقانه بده بذار دختره ببینه. دعواشون بشه

از خاطرات روزهای خوشتون بهش اس بده

کاری بکن میاد خونه بهتون خوش بگذره 

رابطه بچه هارو باهاش خیلی خوب کن

کاری کن اون رو ول کنه حالا که میخوای بمونی

اسی جان ناراحت نشو ولی همین شخصیت ضعیفی که از خودت ساختی باعث حال الانت شده منم تو حال الانت بودم ول ...

ضمن اینکه بعد طلاق و طبق قانون باید به بچه ها نفقه بپردازه و خرجیشون و بده

سکوت نکن هیچ جوره نزار ازت سواستفاده کنه 

شوهرت حق توعه ن هیچ زن دیگه حتی مادرش

چون تو سختی زندگی و کشیدی تو پای غم و خوشحالی و سختی و خوشی بودی تو پای بچه هات بودی نزار یکی ب همین سادگی زندگیت و بهم بریزه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
ی سری دیدم اینو براش فرستاده بود💔💔💔💔💔

فیلش یاد هندستون کرده

پدری برادر بزرگتری عمویی چیزی نداره شوهرت ک بری پیشش بگی؟ نمیتونی یجوری بفهمی شوهرشکیه یا شماره شوهرشو گیر بیاری؟ خودت کسی رو داری بفرستی تعقیبش کنه شوهرشوپیدا کنی؟ یکی بود تو سایت خوندم میگفت لکسای زنه رو تومحل و شهر پخش کرد ابروشونو برد مرده ب گوه خوردن افتاد حالا خودتم مبتونی جوری وانمود کنی خبر نداشتی و دعوا کنی باهاشون

گلم تا کیمیخای ساکت بشینی تماشا

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اره میدونه بچه داریم فکر میکنه شوهرم سهم اونه ن من

ی کاری یادت بدم با ی شماره دیگه زنگ بزن دختره بشورش بزارش کنار و کلی بدو بیراه بهش بگو بعد که شوهرت اومد کاملا عادی باش و طوری که شوهرت فکر کنه تو هنوز بی خبری واین وسط کلی بهش محبت کن ازون طرف هی به اون دختره زنگ بزن و فحش کشش کن و طوری وانمود کن که حساب شوعرتم این ور میرسی اینطوری بینشون تفرقه میوفته وزندگیت نجات پیدا میکنه این روش فقد رمزش اینه که جلو شوهرت خونسردو معمولی باشی و بیشترو بیشتر بهش محبت و توجه کنی اگرم چیزی پرسید مثل بی خبرا رفتار کنی  ولی برا دل شکستت هیچ راهی بلد نیستم خدا بهت ارامش بده 

ضمن اینکه بعد طلاق و طبق قانون باید به بچه ها نفقه بپردازه و خرجیشون و بده سکوت نکن هیچ جوره نزار ا ...

تاپیک قبلیاش حتی ترسیده چون غذا خوب نشده شوهرش دعواش کنه ،ببین آدم تا وقتی نخواد نمیتونه شرایط رو عوض کنه وگرنه خیلیا راهنمایی کردن ،گوش نکنه سال بعد و سال‌های بعد هم بازم تاپیک تکراری میزنه 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)