2777
2789
عنوان

ژل لب نزنید مثل می شید و پشیمون + عکس

156461 بازدید | 398 پست

دوست داشتم حداقل از طریق این سایت بتونم اشتباهم رو خیلی بفهمن و اگر تصمیم دارن ژل بزنن کنسل کنن

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر برمی گشتم به ۳ سال پیش هیچ وقت این حماقت رو نمی کردم...من همون لحظه اول پشیمون شدم ولی چه سود. ..

رفتم پیش همون به اصطلاح دکتر  و یک امپول زد و گفت نگران نباشید یک هفته صبر کنید ورمش می خوابه...

یک هفته دو هفته یک ماه صبر کردم

دوباره رفتم و گفتم مشکل دارم لطفا تخلیه کنید

با لحن بد برگشت گفت خانم برای ما حکم اومده دیگه حق تخلیه نداریم و بی حسی می یاره و لبتون کج می شه و....

حالا از همون اولش گفت تخلیه می شه کرد و الان دیده بود من مصر هستم عصبانی بود که نه نمی شه و گفت حالا اگه خودتون پای عواقبش می موند برید ۲۵۰ واریز کنید بیاید