2777
2789
عنوان

تعریق زیاد

31 بازدید | 2 پست

سلام من ۱۵ سالمه و کلاس نهمم. دوهفته ای میشه که بچه های کلاسمون میگن بو میاد و برید حمام و... بعد با اینکه بغل دستیام بهم میگن که تو بو نمیدی ولی من هر روز تو خونه گریه میکنم. و خب تعریق زیاد رو از کلاس ششم تا حالا دارم در حدی که تا از حمام میام بیرون بعد از یک ساعت بو میدم و از هر داروی گیاهی که استفاده کردم فایده نداشته و دکتر هم رفتم میگه که باید سن بلوغت تموم بشه تا خوب بشی و خب واقع اذیت میشم و مخصوصا وقت هایی که مانتو هام و یا مانتو مدرسم سفید میشه. به نظرتون چیکار کنم؟

مام و عطر و اسپری استفاده کن

هر روز برو حموم

لباساتو هر روز عوض کن

زیر لباس مدرسه چیزای گرم و لباس اینا نپوش ک عرق میکنی

★ 𝑾𝒉𝒆𝒏 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒏𝒆𝒆𝒅 𝒚𝒐𝒖, 𝒕𝒉𝒆𝒚 𝒔𝒂𝒚 𝒊 𝒎𝒊𝒔𝒔 𝒚𝒐𝒖 ★

مام و عطر و اسپری استفاده کنهر روز برو حموملباساتو هر روز عوض کنزیر لباس مدرسه چیزای گرم و لباس اینا ...

به خدا اسپری استفاده میکنم فایده نداره

چه هر روز برم حمام و چه هفته ای یه بار بازم بعد از یکی دوساعت بو میدم

زیر لباس مدرسه یه تیشرت نپوشم همون زنگ اول لباس سفید شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.