2777
2789
عنوان

ژل لب نزنید مثل می شید و پشیمون + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 157039 بازدید | 398 پست

منم ٢ سال پيش زدم. بلافاصله هم پشيمون شدم. دكتر گفت بعد از ٦ ماه جذب ميشه ولي هنوز يه كم اآثارش هست. وقتي ميخندم لب بالام دو تكه ميشه. يعني يه گوشت اضافه از زيرش ميزنه بيرون

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

تخلیه که خارج کردن اون از لب نیست ماده ای که میزنن سنتز میکنه یعنی مخالف اون ماده ژله ای که به لب شما زدن اون باعث میشه ژله از بین بره هر ژلی هم جدا داره

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

http://uupload.ir/files/7pus_photogrid_1497170710203-1-1.jpg

😱😱

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت