2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم نمیدونم برم خونه مامانم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 33 پست

نه عزیزم نرو هیچ وقققت باقهر نرو خونه بابات مگر وقتی که دیگه خدایی نکرده واقعا وااااقعا بدونی برنمیگردی اینجوری هم ارج وقرب خودت میاد پایین هم تن وبدن خانواده ات میلرزه وجوش میکنن 

الان که اومدباهاش باتندی حرف نزن قهرهم نباش فقط یکم سنگین باش واروم که شد باهاش حرف بزن مرد ها عاشق چشم شنیدنن حتی شده چشم الکی بگو دلش خوش بشه ببین چقدر اوضواع فرق میکنه بذار حس اقتدارش حفظ بشه اینجوری قشنگ مث موم تو مشتته حتما الان تو موفعیت اقتصادق سختی بوده اینجور حرف زده سرتو خالی کرده باهاش همدردی کن عاقلانه برخورد کن ومحکم  

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم نرو هیچ وقققت باقهر نرو خونه بابات مگر وقتی که دیگه خدایی نکرده واقعا وااااقعا بدونی برنمیگ ...

اخه بهم توجه نمیکنه بعد استرس داره من خیانت کنم بهش همش کنترلم میکنه مرد خوبیه زحمت کشه ولی این بی تفاوتیش منو داغون کرده

معلومه ک نرو قهرر. قطعا میگم نرو.  اولا ک شوهرت روش فشار زیادی هست. و حالا پشت گوشی یه حرفی زده.    وقتی برای زندگیتون انقدر تلاش میکنه قدرش رو بدون برای حرفش ارزش قائل باش.  برا چی کار میکنی. برای رفاه که تهش برسی به آرامش.  به نظر خودت زندگیت بهم بریزه بچه ات بالا سرش بابا نباشه دیگه رنگ آرامش رو میببنی؟؟؟     بیا دوره ی تنها همسرداری تنها نسیر رو شرکت کن  اسمش همسرداریه ولی اول حال خودت خوب میشه بنظرم. اتفاقا الان رسیدن به بحثه شاغل بودن زنان.  توی ایتا سرچ بزن تنها مسیر آرامش.   البته خیلی دوره های دیگه هم هست جاهای دیگه اینو من گفتم چون تقریبا رایگانه فقط ۲۰۰ میگیرن مطالب رایگانم دارن    اینو میخوام بگم ک پای زندگی ای که هزینه ی پا گرفتنش عمر و جوونی خودت و همسرت بوده  و ثمره اش بچه ات وایسو. این وجود شماست ک اون خونه رو گرم کرده و چراعشو روشن  ارزشش رو داره   منتها دست خالی نه برو یاد بگیر آموزش ببین هیچ وس بما یاد نداده سیاستهای زنانه رو تا بتونی با زبون قلب و وجود همسرت رو جذب کنی تا دنیاشو به پات بریزه

معلومه ک نرو قهرر. قطعا میگم نرو.  اولا ک شوهرت روش فشار زیادی هست. و حالا پشت گوشی یه حرفی زده ...

😔😔اخه من نیاز دارم همسرم بهم توجه کنه غرق کار شده به منم میگه جایی نرو خب من میپوسم تو این زندگی 

بدترین کار اینه که بری خونه بابات اگه خونرو ترک کنی قهرمان  طولانی میشه ورابطتون سرد میشه من خودم دوسه بار برای قهر رفتم خونه بارم هر دوسه بارشم قهرامون طولانی شد یه بار یه ماه یه بار دوماه و یه بارم سه ماه طول کشید قهر کردن هیچیو درست نمیکنه همه چیز بدتر میشه

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه بچه داری یه چیزی گفته دیگه از عصبانیت ول کن نرو باز خودت سنگ رو یخ میشی مجبوری بیای 

اگه جای من باشی چی شوهرم ده باره از خونه بیرونم کرده باز برگشتم بخاطر بچم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...