2777
2789
عنوان

با شوهرم قهر کردم نمیدونم برم خونه مامانم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 33 پست
😔😔اخه من نیاز دارم همسرم بهم توجه کنه غرق کار شده به منم میگه جایی نرو خب من میپوسم تو این زندگی&n ...

اون توجه هم راه حل داره و سیاستهای خاص خودشو داره. مردها نیاز دارن اینکه کنترل خونه و زندگی رو در دست دارن رو حس کنن اینجوری آرامش میگیرن و در ازای این این حس اقتدار طبق طبیعتشون عشق میدم. منتها اینجور نبس که با دو روز انجام این روشها حل بشه گاهی یک ماه یا بیشتر اینطور که میگن لازمه.   درهر صورت میتونید بیایید ایتا  سرچ کن نتایج دوره همسر داری تنها مسیر آرامش. یا توی گوگل.  بیا تجربیات خانمها رو بخون رایگانه ببین چ شوهرهایی رو توی راه آوردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پول نمیده که یعنی نمیرسه که بده

سلام گلم چیکارکردی رفتی سرکار؟من نفهمیدم واسه چی گفت چرا نگفتی کارت تموم شده؟

بعدم اگه میخای باهات بااحترام حرف بزنه باید باعشقم و عزیزم حرف بزنی و با ناز.

مثلا باید میگفتی منکه کفتم نیم ساعت دیگه میرم نفسم چیزی شده؟

مردها ۹۹درصد وحشی اند.منم همینطورم اگه سه تا جمله بگم با ناز و عزیزم نگم جمله چهارمم دعواست.انگار طلبکارن

پس سعی کن همیشه قربون صدقه اش بری تا ازت یاد بگیره گلم

ولی اصلا قهر نرو چون ممکنه دیر بیاد سراغت و خودت اذیت میشی و ممکنه تو تنهاییش سراغ خیلی کارا بره.

تا تصمیم قطعی نداری هیچوقت نرو قهر

سلام گلم چیکارکردی رفتی سرکار؟من نفهمیدم واسه چی گفت چرا نگفتی کارت تموم شده؟ بعدم اگه میخای باهات ...

سلام عزیزم فرداش آشتی کردیم سرکارم میرم، تو محل کارش مشکل داشت سر من خالی کرد☹️منم کلا طلبکارانه باهاش حرف میزدم