2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اواخر پاییز و زمستون خوبه.  از بعد تعطیلات نوروز تا آخر اردیبهشت هم عالیه.... مهم اینه که هوا گرم نباشه

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

عزیزم سعی کن شهریور بیای چون از الان به بعد گرمه و احتمالا شماها عادت به این شرجی و گرما ندارید مهر و آبانم بیای خوبه زمستون تازه میشه بهار شهرایی مثل تهران و... بازم سوالی داری میتونی بپرسی

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
ما اواخر مهر رفتیم خیلی گرم بود ولی امسال اواخر فر ...

آریا دخت از تهران یا شهرای سردسیر میان میگن گرمه ما خندمون میگیره مهر تازه خنکیه ما هست😁

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
ما اواخر مهر رفتیم خیلی گرم بود ولی امسال اواخر فر ...

راستی فروردین اومدی خوش گذشت؟

اشتباهي كه همه ميكنن اينه كه شهريور ميان شهريور و مهر واقعا اينجا گرمه  يعني خرما پزونه از ا ...

سلام شالگردن جونم