2777
2789

میخوام دل مادرشوهرمو ب دس بیارم😅 

اما چون خودم ترکم غذای مخصوصا کردا بلد نیستم اگه میشه یاد بدین یا اسمشو بگین ممنون میشم ازتون😘😍

کاش یکی بود ادمو خیلی بچگانه ده تا دوست داشت‌کم ولی واقعی!!!!!🖤🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت غذایی رو برای اولین بار بدون داشتن تجربه برای کسی درست نکن. 

به جاش از غذاهای محلی خودتون که قبلا پختی و قلقش رو داری،  بپز و هنرنمایی کن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اون غذای شهرشو زیاد خورده.

حالا نوبت توئه کوفته درست کنی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

هیچ وقت غذایی رو برای اولین بار بدون داشتن تجربه برای کسی درست نکن. به جاش از غذاهای محلی خودتون که ...

راس میگینا😣😅 اخه شوهرنن قرار بود کمک کنه ولی اونم بدتر از من هیچی بلد نیس

یعنی تنها کوفته درس کنم زشت نیس بنظرتون ؟

نه این غذا اصلیه.

یه آش دوغم بزن تنگش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نه این غذا اصلیه.یه آش دوغم بزن تنگش

بنطرتون  یه غذا دیگه داریم ک اسم تورشی قورماس 

خورشتو برنجه اینم درس کنم بهتر نمیشه؟

راس میگینا😣😅 اخه شوهرنن قرار بود کمک کنه ولی اونم بدتر از من هیچی بلد نیس

بعد مثلا بیایی خورشت خلال بپزی،  مادرشوهرت بلد نیست؟ اتفاقا بلده.  جوری ام میپزه انگشتاتم میخوری. 

میدونی منظورم چیه؟ 

یه جوری باشی که پیش استاد سرافکنده نشی. 

قاف هاشو یاد بگیری براش لذیذ و تحسین برانگیز باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بنطرتون یه غذا دیگه داریم ک اسم تورشی قورماس خورشتو برنجه اینم درس کنم بهتر نمیشه؟

من یه کم ترکم ولی تورشی قرمه نشنیدم.

چی داره؟

بعد مثلا بیایی خورشت خلال بپزی، مادرشوهرت بلد نیست؟ اتفاقا بلده. جوری ام میپزه انگشتاتم میخوری. می ...

وای مرسی که گفتی اصلا ب اینا فک نکرده بودم همه میگنا خنگی خودم باورم نمیشه😅😘

یه کم؟ترک کجا؟الان میگم بهت

اره یه کم😂

مامانم فقط تبریز دنیا اومده بعد اومدن تهران، دیگه زندگی نکرده اونجا ولی غذاهای ترکی یه چیزایی میپزه مثل آش گوجه، خورشت هویج، کوفته تبریزی...