عزیزم فکرنکنم ربطی به ورزش داشته باشه شماورزشت روشروع کن تا کمکی هم به درمانت بشه چون ورزش روده هارو ...
حرف شما درسته اما من سوزشم در حدی زیاده که بیرون معمولی نمیتونم برم و وقتی عرق میکنه خیلی عذاب اور میشه برام تصمیم گرفتم تردمیل تاشو بخرم که حداقل بتونم داخل خونه پیاده روی آروم رو داشته باشم امروز همسرم میره برام میاره
حرف شما درسته اما من سوزشم در حدی زیاده که بیرون معمولی نمیتونم برم و وقتی عرق میکنه خیلی عذاب اور م ...
تا میتونی آب ولرم بخور شده بشه روزی ۲۰لیوان مریضی وحشتناکی ۸ماهه درگیرشم پماد زایلوژل بگیر قبل دفع کامل داخلی هم بزن برای من پماد مگاکورت بهتر جواب داد خیلی ارزون ضرر نداره بگیری من همچنان درگیرم هرشب ملین میخورم
من دقیقا شرایط شما رو دارم هر روز بارها مرگو باچشمام میبینم..شما خوب شدید؟
چی بگم والا یه روز خوبم یه روز بد حال روحیم خیلی تاثیر داره پماد همرکس دارم استفاده میکنم یه بار چند سال پیش با استفاده طولانی این پماد خوب شدم الان تنها امیدم همینه شما دارویی استفاده میکنی واسش؟
منم عین شمام هزار تا پماد استفاده میکنم هیچی جوابگو نیست..از شدت سوزش قلبم داره می ایسته
من حتی عملم کردم خوب نشدم بدترم شدم یه عطاری هست تو شهرمون میگن خیلی کارش درسته امروز میرم پیشش اگه بشه دارو بده آخه همسرم هم همین مشکلو داره اگه مصرف کرد و خوب بود حتما میام داروهاشو میگم بهتون. شما داروی ملین مصرف میکنید؟ چه دارویی؟