2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هم بیرون روی زیاد هم یبوست این دردو بدترمیکنه 

دقیقا تازه من بعد از عملم خیلی حساسترم شده اون قسمت اگه یه بار شل باشه به شدت اسپاسم میشه و درد وحشتناک اصلا قبلش اینجور نبودم خیلی اشتباه بزرگی کردم که تن به عمل دادم

یبوست ندارم دیگه ولی خوب نمیشه البته واقعا قابل پیشبینی نیس یبوست متاسفانه من روده تحریک پذیرم دارم ...

منم شرایطم دقیقا مثل شماست یکساله درگیرم و دقیقا همه چیزایی که گفتین منم انجام دادم 

خانما من ملین وهمش دارم میخورم هربار یه چیز نمیدونم روده امم تنبل شده یانه.دم عید بود که پماد مگاکورت واستفاده کردم وزایلوژل وقبل دفع میزدم صبح هم خاکشیر وداخل آب داغ می‌ریختم وقبل صبحانه میخورم نمیدونم خواست خدا بود دلش برام سوخت یا هرچی یکماه فروردین که عیدبود ومسافرت خوب شدم ولی الان چندروزه دقیقا مثل اون ۷ماهم که عذاب میکشیدم دیشب دوباره مگاکورت گرفتم 

خانما من ملین وهمش دارم میخورم هربار یه چیز نمیدونم روده امم تنبل شده یانه.دم عید بود که پماد مگاکور ...

من سه ساله دارم بواسیر عمه چیز امتحان کردم خوب تشد فرق تخصص کلورکتال میخوام برم

من سه ساله دارم بواسیر عمه چیز امتحان کردم خوب تشد فرق تخصص کلورکتال میخوام برم

من رفتم فایده نداشت پیش شهرام منوچهری رفتم کوچکترین تغییری نکردم هرچی دارو ودرمان وکرم وپماد من خریدم ولی دریغ از خوب شدن 

من رفتم فایده نداشت پیش شهرام منوچهری رفتم کوچکترین تغییری نکردم هرچی دارو ودرمان وکرم وپماد من خرید ...

میشه بگی دکتر منوچهری چه داروهایی داد بهتون؟

میشه بگید با چی خوب شدین ؟

من بعداززایمان دوسری بدجورشداوضاعم بعدازاون خودبه خود خوب شد البته بخاطر زخم و اینا ازداروهام استفاده کردم بعدش دیگه اینجورنشدم 

البته یه نکته شایدبرااستارترهم خوب باشه بگم 

من ورزش رفتم ازبعدش فکرکنم روده هام ازتنبلی دراومد