2777
2789
عنوان

احساس میکنم وزن بچم خیلی کمه

350 بازدید | 18 پست

سلام خانمای عزیز،بچه من سه ماهو ده روزشه

وزنش پنج کیلو و هشتصد هست

خانه سلامت میبرمش و یه متخصص هم داره که ماه به ماه مییرمش پیش اون.

هم دکترش هم خانه سلامت میگن وزنش عادیه و خوب

وای تو خونه و دوست و آ شنا میگن وزنش چقد کمه و بهش برس و فلان.

افسردگی گرفتم.یعنی واقعا وزنش کمه؟؟؟؟

R.        E.         G  

چند کیلو دنیا اومده؟ منحنی سلامتشو چک کنی معلوم میشه رشدش خوب بوده یا نه

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند کیلو دنیا اومده؟ منحنی سلامتشو چک کنی معلوم میشه رشدش خوب بوده یا نه

منحنیش که نرماله

خوب میره جلو ولی برادر شوهرم و یمی از فامیلامون میگن لاغره بهش برس

دوکیلو و هشتصد بود به دنیا اومدنی.

R.        E.         G  
ای باباااا...همه به منم میگن چقدر بچت لاغره.دهن مردمو نمیشه بست اخه چرا اینقدر دخالت میکنن؟وزنش کمه ...

دوکیلو و هشتصد بود به دنیا اومدنی.

R.        E.         G  
وزنش زير منحني ٥٠ درصده در حال حاضر .وزن تولدش چقد بود؟ الان كم وزن نيست ولي تپل هم نيست كمي كمتر از ...

چیکار کنم که بره جلو.خودم که غراهای مقوی میخورم شیرمم خداروشکر خوبه و خوبم میخوره نینی

وای دیگه نمیدونم چیکار کنم

R.        E.         G  

رشد بچه شما خوبه دهن مردمو نمیشه بست، پسر من چهارکیلو دنیا اومده بود چهارماهگی هفت و نیم یا حتی بیشتر بود دوتا خانوم تو اتوبوس گیر داده بودن که این بچه چرا رشد نکرده  

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔