2777
2789
عنوان

سفره بی بی ام البنین🤩

1898 بازدید | 190 پست

سلام ب همگی

پسرم با توسل به بی بی عزیزدلم سلامتیشو بدست اوورد 

نذر کردم سفره بی بی ام البنین رو تو خونه پهن کنم

برای اول سلامتی امام زمان(عج)🤲🤲

و بعد شفای همه مریضا و مریض دارا🤲🤲

هر حاجتی دارین متوسل شین به این بانوی بزرگوار حتما دست خالی بر نمیگردین انشالله

دوست داشتین شرکت کنین تعداد تسبیحارو بگین براتون کنار بذارم🤲🤲

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بعنی چی کنار بذاری

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شفای کاملم دعا کن لطفا

یه تسبیح

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

منم شفای فرزادمو میخوام😔

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
۱۰۰تا

حاجت روا بشین انشالله🤲🤲

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

بعنی چی کنار بذاری

سفره 14 هزار تسبیح داره شما اعلام کنین من براتون کنار میذارم یعنی ذکرشو گفتین